Scudo Sports

Giant Anthem Advanced FS Kadro

zekixx

Forum Bağımlısı
Tepki
192
İsim
Zeki
Bisiklet
KTM
Giant Anthem Advanced 07 Full Karbon Large boy kadro. Kadro 1 sezon yaris gordu. Kaza sonrasi olusan 3 adet gorsel hasar vardir. Aksam detayli resim ekliycem. Hasarlar sadece gorseldir, kesinlikle catlak kirik yoktur. Zaten problem olursa geri iade alirim. Omur boyu garantilidir. Arka suspansiyon Fox rp23 Fs kadrolardaki en ust duzey suspansiyon. Sadece suspansiyon yurtdisi fiyati 350$ ustunde. Ayrica yaninda Xtr 970 on aktarici (fiyati 125$) ve ust seri kcnc 150 gr lik sele borusu vericem. Furc takimi ve sele kepceside dahil. Rulmanli entegre furc seti bulunmaktadir.

Furc takimi ve sele kepcesi dahil agirli 2450 gr. Kadro 1.79 - 1.88 arasi boy icin uygundur. Pedal a yuklenildiginde suspansiyonda kesinlikle esneme olmaz, sadece alttan gelen darbelerde esneme yapar, duz yolda kilitlemeye gerek bile duymuyorum. Giant in en ust duzey kadrosudur, yurt disi satis fiyati 3200$ ustu, turkiyede 2700 - 3000€ arasi olmasi lazim.

Hizlanmasi spark, epic ve diger fs lere gore cok daha iyidir, std. hard trail karakteristiginde ama fs kadrodur. Spark antheme gore birazdaha konforludur, anthem sert surus icin tasarlanmistir. Saglamligi nedeniyle birazdaha agir. Ayrica kullanilan karbon teknolojisi f1 lerde kullanulanla aydir ve ust duzeydir T800.

Kadro, on aktarici, sele kepcesi, furc takimi ve sele borusu icin istedigim fiyat 2500 TL.

Satma nededim X serisi veya spark kadro alicak olmam.

Ayrica resimde gorulen arka rulmanlar yenidir ve hepsi seramik. Orjinalinden farkli olarak mavi renk takilmistir. Rulmanlar max 400 km kullanildi. Kadroda kullanimdan kaynaklanan cizikler vardir.

Scudo
Hardtail performansında full-suspension bisiklet isteyenler bu kadroyu kaçırmasın. Tam bir yarış kadrosu ve arka amortisörü 'fox rp23' ün pro-pedal opsiyonu mükemmel ötesi çalışıyor.
Zeki bunu satıp Spark alacağını mı söylüyorsun ? Yapma be dostum.

3 hata asagidaki resimlerde gorulebilir. Kesinlikle karbon lifler gorunmuyor. Giant kadrolarinda karbon lif ustune bir cok katman atiliyor. Hata boyutlari 0.5 ile 1.5 cm arasinda. Birisi ust borunun altinda diger iki ust ve yan bolumde. Hatalar sadece gorseldir, kadro da herhangi bi hasar yoktur. Hatalar ben kadroyu aldigimda vardi, satma sebebim kesinlikle bunlar degil. Kadro 2 uzmani tarafindan incelendikten sonra alinmistir. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

Kadro, sele kepcesi ve furc takimi dahil fiyat 2100 TL olmustur. Kisa sure icinde satilmazsa satistan vazgecicem.

Hersey dahil 2400 TL.

Arkadaslar yokmu kadroya talip, boyle bir kadroyu bulmaniz zor dusunenler kacirmasin.

Kadro, sele kepcesi ve furc takimi dahil fiyat 2100 TL olmustur. Kisa sure icinde satilmazsa satistan vazgecicem.

Hersey dahil 2400 TL.

Yarin sirkecide olucam, kadroyu gormek isteyenler gelebilirler.

Ilan guncel

Ilan guncel alligator gold kaplolarda yaninda hediye. Fox RLC masa ile almak isteyen olursa Fiyat 3150 TL.

Ilan guncel.

fren vites kablolarının geçeceği yer kırık mı? yoksa bana mı öyle geldi?

Hayir kirik degil, resimlerden oyle gorunuyor. Sadece boyada gorsel sorun var o kadar. Kirik, catlak hic bir problem yok. Ayrica resimlerde hatalar net gorunsun diye yakin cekim yapilmistir. Hatalar cok buyuk degil.

Ilan guncel.

Kadro, on aktarici, sele kepcesi, furc takimi ve sele borusu icin istedigim fiyat 2000 TL.

Yakinda askere gidicem gelincede yukseltmeyi dusunuyorum, herhangi bir problem yoktur, sorun olursa geri iade alirim.

Ilan guncel. fiyatta bir miktar daha oynama yapabilirim.

Bu kadronun halen satılmaması ilginç cidden. Aluminyum olanları bile daha pahalı diyebilirim. Zeki bu arada eğer düşünürsen XTR ön aktarıcıyı benim Anthem'e takmak için alabilirim.. Haberleşiriz..

Ilan guncel. fiyatta bir miktar daha oynama yapabilirim. Duz hardtail kadro ile takasta olabilir.

Kadro, entegre fsa karbon furc seti ve sele kepcesi icin fiyat 1700 tl.

güzel bir kadro ve uygun fiyat.
hayırlı satışlar.

maşa hakkında bilgi verirmisiniz ve foto alabilir miyiz.
kadro hangi yıla ait. sizden önce kullanan ve siz ne kadar kullandınız.

merhaba, masayi ayri satmayi dusunmuyorum ama kadro ile alirsaniz olabilir. cunku bu kadro icin 20cm ustu saft borusu gerekiyor. benimki 9".

kadro ilandada belirtigim gibi 2007 yilinda alinmis ve 1 sezon yaris gormus. kirik, catlak birsey yok. resimde gosterdigim gorsel hatalar epoxy ile duzeltilmis ve birisine macun cekilmistir. ama karbon katmani dahi gorunmuyor. giant karbon kadrolari kirmak imkansiz.

mesajlarimdada gormusunuzdur kadro elime 2009 basinda gecti, ben max 1000 km kullandim, bir kismi arazide. rulmanlar seramik lerle degistirilmis ve 1000 km kullanilmistir.

masayi yurtdisindan almistim, 2008 yilinda alinmis. sifir diyebilirim. alan kisi hic kullanamamis. sorunsuz cizik dahi yok. f100 rlc.

kardeşim belki yoqq dersin amae gende sölim scoot teamusı rc kadroyla taks edermin furc yatagı fsa

Geri