Scudo Sports

Giant 2012 SCR 2 Bisiklet Siyah

Engin ATAL

Forum Bağımlısı
Tepki
347
Bisiklet
Trek
(link) arkadaşlar görüntüsüne hayran kaldım sizce bu bisiklet alınmaya değer mi ?:rolleyes:

Scudo
@Mehmet Levent

gerçekten çok memnun olurum. Sabırsızlıkla sizden haber bekliyorum. Görüntüsüne aşık oldum adeta

erdoganlar bisiklet'in web sayfasında giant yol bisikletleri gerçekten bu sene 600-900 € bütçesi olanlar için çok hoş bisikletler yayımlamış. Çok tatlı duruyorlar

Mehmet bey, görüşlerinizi buradan da bildirirseniz memnun kalırım.

Evet çok güzel ama o sitede belirtiği doğru ise hem 14 kg hem de Shimano 2300 16 vites.. :) Biraz bu bisikletin görüntüsüne göre ayıp olmuş en azından bi sora yada tiagra isterdi üstüne....

14 kg olduğu nerede yazıyor? Ağırlık belirtilmemiş satış yapan yere sorunuz diyor.

14 KG olcağını sanmıyorum bir yanlışlık var . Arayıp sordunuz mu yada bisikleti yakından inceleyebildiniz mi acaba?

Evet bende bu bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Bisikleti yakından incele fırsatı yakalayabilen arkadaşlarımız varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler.

Ben bugün kaçkar bisiklete gidip baktım. Sedona 601 ile yanyana görünce gözüme daha kaliteli gözüktü ama ben anlamıyorum. Bilen birinin yorumu lazım. sedona 200 250 lira daha ucuz donanımsal olarak neredeyse aynılarmış. Aradaki fark değermi ?

@0zann
Bisiklet satıcısının bir yorumu olmadımı acaba bu konu hakkında?

9-10 kg arasıdır giant ın çin üretimi kadrosuna sahiptir scr1-2-3 olarak ayrılır vites ve fren kompenentleri farklıdır bu modeller arasında..

@Zihni Görkem KEVREK

sonuç olarak alınmaya değer bir bisikletmidir acaba?

Ben sedona 601 tavsiye etmem kadro boruları çok ince görünüyordu,stabil bir sürüş sağlayacağını düşünmedim,bir de geometrisi tırmanışa daha uygun sele borusuna baya bir açılı geliyor üst boru ve komponentlerin çoğu sedona'nın kendi ürettirdiği parçalar.ben alacak olsam kesinlikle giantı tercih ederdim fakat drag master aldım cidden o paraya bence alınabilecek en iyi bisiklet bütün komponentler yabancı,epey hafif bir bisiklet.Bir göz atın derim sitesinden.
(link)
Bisiklet ankara doğa bisiklette mevcut olması lazım ve doğa bisikletin sitesinden yazan jant bilgisi yanlış gönderdiğim linkteki jantlar var fakat vites sistemi 2300

Allah izin verirse Giant yol bisikletini almaya karar verdim inş 1-2 hafta içinde alacağım ilk defa yol bisikleti süreceğim.Erdoğanlar bisikleti aradım ve nakit ödemede yardımcı olabilceklerini söylediler.Bisikletin yanında ekstra aksesuarlarda alacağım ; suluk kafesi, suluk , gözlük , forma , kilitli pedal vs vs.. Bir önerisi olan var mı acaba merakla cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Geri