Scudo Sports

Ghost RT Actinum 5700 ATB bir başka oluyor (:

Kürşat AKINCI

Forum Bağımlısı
Tepki
699
Bisiklet
Giant
Yurt dışından aldığım, deneme sürüşlerini yapmış olduğum, çok keyifli sürüşü olan bisikletim; "Ghost RT Actinum 5700 Suspension Bike 2011" Özellikleri şöyle;

Model: RT Actinum 5700
Frame: RT Actinum DB SCL
Rear Shock: X-Fusion O2 RL 100 mm
Fork: Rock Shox Reba RL Air PopLoc 100 mm Tapered
Handlebar: Ritchey Comp Flat 600mm 31.8 mm
Stem: Ritchey Comp 31.8 mm
Crankset: SRAM X.7 44-33-22 incl. PressFit BB
Rear derailleur: SRAM X.9 10-Speed
Front derailleur: SRAM X.7
Shifter: SRAM X.7 Trigger
Brakes: Avid Elixir 3 Disc 185 mm
Brake lever: Avid Elixir 3
Rims: Alex SX 44 Disc
Hubs: SRAM 506
Spokes: DT Swiss 1.8
Cassette sprocket: SRAM 10-Speed 11-32
Headset: Ritchey Tapered
Saddle: Selle Italia SL
Seatpost: Ritchey Comp 31.6 mm
Front tire: Schwalbe Rocket Ron 2.25
Rear tire: Schwalbe Rocket Ron 2.25

(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)

Scudo
Mükemmel Bir Bisiklet Benim En sevdigim Bisiklet Renklerinden Birisi Mavi Beyaz Kendi bisikletimde Mavi Beyaz. Kazasız bol pedallar Süper Süper....

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Gerçek dağ bisikletinin tadını çıkarın,muhtemelen bir daha tahta gibi düz kadrolara binmeye tenezzül etmezsiniz :) Hayırlı olsun.

• Beğen
Renkler çok iyi gerçekten. Uzun yıllar güncelliğini kaybetmeden kullanılabilecek bir bisiklet. Güle güle pedallayın.

Sakıncası yoksa nereden ve ne kadara satın aldığınızı öğrenebilir miyim?

• Beğen
Elin bollaştıgında ilk baştan aynakolu degiştir kardeşim işte ozaman hoş tur

Actinum kadronun özelliği nedir ? Aluminyum mudur , karbon mu yoksa başka bi alaşım mı ?

:) resimlerini görmek bile mutlu ediyor insanı, sürmesi nasıl bir keyiftir onu da siz anlatacaksınız artık :) güle güle kullanın

• Beğen
@Ertuğrul

O söylediğiniz element Actinium. Actinum ile karıştırmayın zira Actinum, Ghost'un aluminyum kadrosuna verdiği isim. Bu bisikletin kadrosu aluminyumdur.

Zaten Actinium'un bir bisiklet kadrosunda kullanılması gibi bir şey düşünülemez; bu element radyoaktif ve kanserojendir.

Actinium hakkında: (link)

Saygılar

@Ramazan Gürel

Uranyummu vayyy nükleer güç özellikli desenize :)))) şakası bir yana güzel makina güle güle ve kazasız belasız kullanın.

• Beğen
bende kısmet olursa 7500 HTX modelini düşünüyorum o amaçla araştırıyordum ; yanıtlarınız için teşekkürler :)
Ghost firmasınıa mesaj attım yetkili bana şu şekilde yanıt verdi :

''GHOST HTX ACTINUM DA KULLANILAN MALZEME, GHOST UN ÖZEL OLARAK GELİŞTİRDİĞİ AFT SCL TÜRÜNDE EKSTRA HAFİFLETİLMİŞ VE DAYANIKLILIĞI ARTTIRILMIŞ BİR ALÜMİNYUMDUR.''

Bisikletiniz gercekten cok güzel, seciminizi kesinlikle dogru yapmisiniz. Benden bir tavsiye, bu bisiklete lutfen ince lastik takma düsüncesine dalmayin, MTB yi MTB birakin ve tadini cikartin. Arkadasin birisi aynakolu degistirin demis, neden böyle bir tavsiye de bulunmus dogrusu cok merak ediyorum. Tabiki daha iyileri var ama X7 de kaliteli bir aynakol ve degismesi de gerekmiyor. Hayret etdigim bir sey daha var, cift amotisörlü bisiklet niye aldiniz diyen olmamis, tuaf.

Yine de hayirli ugurlu olsun, allah kaza bela vermeden sürmek nasip etsin insallah.

çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın ,kazsız belasız inşallah

@murat cömez

Zaten bir tandem bisikletim bir tur bisikletim var bu MTB kalacak kesinlikle ince lastik takmam tarzım değil çünkü, merak etmeyin :) x7 aynakola gelince oldukça hafif ve güzel bir aynakol değiştirebileceğim bir ekipman değil.. Çift süspansiyon olmasına rağmen arka süspansiyon kitlendikten sonra MTB gibi oluyor.. Mesajınız için teşekkürler..

Geri