Scudo Sports

ghost panamao x3

by.catamak

Üye
Tepki
43
İsim
by.catamak
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Ghost
IMAG1907.jpg IMAG1877.jpg IMAG1889.jpg IMAG1888.jpg IMAG1895.jpg IMAG1898.jpg IMAG1904.jpg IMAG1905.jpg IMAG1885.jpg ghost panamao x3 24 vites hidrolik fren şehir bisikleti ... bisikletimi genelde spor amaçlı değil ulaşım amaçlı işe gidip gelmek için kullanıyorum ...daha önce bende b.twin 500 vardı işe gidip gelmek için hiç araştırmadan decathlon dan gittim ilk gördüğüm şehir bisikletini aldım.. daha sonra netten baktım ki aslında çok daha klas şehir bisikletleri varmış ... netten faklı marka ve modelde şehir bisikletleri görünce b.twin 500 netten satıp üzerine bütçemin elverdiği en sonnnnn ( hakikatten en son ...daha fazla para vermem mümkün değil )parayla gittim netten resimlerine hayranlıkla baktığım hayalet bisikletimi aldım ..yaklaşık 3-4 ay oluyor çok çok memnunum..kar yağıp yollar kapanmadığı sürece bisikletle işe gidip gelmeye devam...değiştirmeyi hiçmi hiç düşünmüyorum...çünkü bu bisikletimi hakikatten çok seviyorum...

Scudo
Güle güle kullan üstat Ghost favori markalarımdan bende senin gibi işe gidip gelmek için ve spor amaçlı araştırmadan ilk Salcano CF 50 almıştım şimdi Mosso 770 acera var ama ilgi alanımda bunun Speedline 7500 modeli var bakacağız seneye yaza doğru hatta 9 kiloya kadar inebilirim daha karar veremedim bu markalarda birazda markaya para veriyoruz maalesef.

+ O kilide bir çare düşün yoksa kadroyu mahveder vura vura zaten hiç şık durmamış :)

IMG_20151014_212608.jpg

@QEXEC IMAG2240.jpg

Bisikletin şu an ki hali ... sabah işe giderken çektim ... aynen dediğin gibi kadro da bir kaç çizik gördüm kilidi değiştirdim ... fakat çamurluktan hiç memnun değilim ... sırta sıçratıyor... yanaklı denen tekeri tam kapatan başka bir çamurlukla değiştiricem...senin mosso daki çamurluk gibi...onun dışında hiç bir şikayetim yok...Speedline 7500 modelide çok çok güzel tabii parasıda ... inşallah alır kazasız belasız kullanırsın...tavsiyen için teşekkür bu arada...

O çamurluklar olmaz üstat bende ilk bisiklette öyle bir çamurluk almıştım pratik takıp çıkarılıyordu ama pek koruma olduğu söylenemezdi sonra tam çamurlukla değiştirdim ikinci bisiklette Mosso da yani direk tam çamurluk taktırdım Polisportun felan çamurlukları iyi fiyatıda uygun senin işini görür lakin şunu söyleyeyim en kral çamurluğu tak yinede yağmurluk olmadan yağmur çamurdan tam korunamazsın.

• Beğen
Tepkiler: by.catamak
@QEXEC ghost un ismi bile güzel bence ...hayalet sonuçta...gizem yani...polisport un çamurluklarına baktım ... bi kaç markanın daha var .. kışın yağmurda çamurda kullanıcaz işte .. aslında çamurluk her bisikletin fotoğrafını bozuyor.. yağmurluğum bir tane var decathlondan almıştım oda acemiliğime denk geldi ilk bisikleti aldığımda inek gibi gittik kışın montun üzerine de giyeriz diye xxl yağmurluk aldık üzerimde çuval gibi duruyor şimdi yani anlıyacağın bi çamurluk birde şık bir yağmurluk benim işim tamam yani... ama yapıcak bişi yok bu benim için ulaşım aracı sonuçta ...yazında free free gezeriz inşallah...ilgin için teşekkür ederim...

@HÜSEYİN ÇATAMAK Üstat doğru yapmışsın aslında yağmurluk biraz büyük olmalı elbise üzerine giyilir bendekide xxl hepsiburadadan aldım tanesi 40 lira altlı üstlü şuan stokta yok bence çok uygundu fiyatı bir Sezon idare etse yine yeter. Çamurluk dediğin gibi görüntüyü bozuyor ama yapacak birşey yok.

Geri