Scudo Sports

Ghost hakkında

nuri kılıçkaya

Aktif Üye
Tepki
70
Bisiklet
Merida
adana da sedona carrora nın 2013 modelleri kalmamıs ghostun bu urunu nu buldum ne dersınız yardım lutfen
(link)

Scudo
Bencede gayet güzel bi bisiklet. Ghost kullanıcısı olarak tavsiye ederim, bulabilirsen al.

arkadaşlar öncelikle ghost se 8000 bakıyorum. ancak anladığım kadarıyla bayilerde kalmamış. 2014 model olduğu için. stoklarda kalmış olup bilen gören arkadaşlar haber verse çok mutlu olurum.
gelelim asıl meseleye. se 8000 den ümidimi kestiğim için kato 7 bakmaya başladım. boyum 177. normalde m kadro benim için uygun olur diye düşünmüştüm. ancak az önce ghost bayiiden biriyle görüştüm. benim için s kadronun daha iyi olacağını söyledi. elinde de tek bi tane s kadro kato 7 var. acaba onu satmak için mi öyle dedi. emin olamadım. forumdaki arkadaşlara bi danışayım dedim.ben balıkesirdeyim. bisiklet bursa da. boşuna o kadar yol yapmak da istemiyorum. cevaplarınız için teşekkürler.

hardtail bisikletin enduro bisikletin mazemeleri olurmu ? mesela benim ghost kato 1im var onun atirici,firen,pedel herseyi eduro kadroya olurmu?

Selamlar elimde ghost tacana7 bisikletim var ve kadromu satışa koydum ama ağırlığını bilmiyorum Katonun 29'' konik kadrosu ile aynı kadro adı farklı
Daha önce ağırlığını ölçmüş olan varsa yardımcı olabilir mi satarken insanlara yanlış bilgi vermek istemiyorum

Kato 6.7 önerir misiniz?

Ghost demisken bu güzel bisiklet sanırım ülkemize getirmiyor Accell. Malum ithal ürünlerin pahalılığı yüzünden. Carraroyu dayıyor kullanıcılara 🤦

20200607_130730.jpgghost piyasadan çekilmeden lector 5.9 alıp kenarı çekildim. Hem de çok uygun bir fiyata. Daha da satmam

Merhaba ben ghost bisiklet ile ilgili video çektim izlerseniz ve abone olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Geri