Scudo Sports

Ghost fotoğraflarınız buraya

Scudo
Tırtıl mubarek ??

Dosyalar

• IMG_20191022_181829_088.jpg
    IMG_20191022_181829_088.jpg
    990,4 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: Şenol U.
merhabalar,Ghost marka sadece Square Cross olduğunu bildiğim,arkadaşımından kullanmadığı için aldığım bisikletim hakkında benimle özelliklerini paylaşırsanız çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler.

n

merhabalar eşime bisiklete bakıyorum eşimin boyu 165-170 cm arasında ama arada bende kullanmak istiyorum benim boyum da 175 cm ama iki bisiklet arasında kaldık yardımcı olabilir misiniz?
Ghost Square Cross 1.8 28 Jant Profosyonel Şehir Bisikleti
GHOST SQUARE TREKKING 2.8 ŞEHİR BİSİKLETİ (S KADRO) bu iki bisiklet arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz birde kadro boylarını nereden öğrenebilirim?

merhabalar eşime bisiklete bakıyorum eşimin boyu 165-170 cm arasında ama arada bende kullanmak istiyorum benim boyum da 175 cm ama iki bisiklet arasında kaldık yardımcı olabilir misiniz?
GHOST SQUARE TREKKING 2.8 ŞEHİR BİSİKLETİ (S KADRO) bu iki bisiklet arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz birde kadro boylarını nereden öğrenebilirim?
Hocam birincisi 20,5 inç
Hıcam sguare cross 1.8 Bisiklet 20.5 inç 51 cm
Hocam birincisi 20,5 inç

Hıcam sguare cross 1.8 Bisiklet 20.5 inç 51 cm
Seçtiğiniz iki bisiklette güzel ama tabi profosyenel arkadaşlar ikisinde inceleyip yorum yapsa daha iyi olur. Benimde bisikletim ghost güzel bisiklet ama Scott sub cross modellerinde bakabilirsiniz .Ben olsam Scott sub cross ya da Scott metrix modellerinde bakarım😉

• Beğen
Tepkiler: SuCuBa
@ibrahimguler Ben de anlam veremedim. Sele borusu hatırladığım kadarıyla 15cm civarı içerideydi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@a.gul29 hiç ihtiyacım yok ama sırf kadronun içine çok uzanabildikleri için almayı düşünmedim değil. Ama dropper bu kırılan kadrolardan daha kıymetli. Dropper alacağıma kadroyu kırmayı tercih ederim :ckskc:

Geri