Ghost Buster Ghost'una kavuştuuu

bugün polis merkezinden gelen haber ile bisikletimi teşhis ettim ve gerekli evrakları doldurup bisikletimi teslim aldım. bisikletim aşağıdaki fotoğraflardan anlaşılacağı gibi bedbaht bitap zarar ve ziyan içinde. on yıl binsem bisikletimi bu kadar eskitemezdim. şerefsizler kendi malları olmadığı için çok hoyrat kullanmışlar. garaja giren ve mallarımızı çalan şahıslar araba motosiklet hırsızlığı,uyuşturucu bulundurma ve satma adam yaralama gasp gibi çeşitli suçlardan aranıyormuş. bisikleti bulan motosikletli yunus polis. polisin aynı zamanda da bisikletçi olması bisikletimin kenar mahallede ne işi olabileceğini düşündürmüş, bu sayede polis el koymuş.
peki bundan ne öğrendim?
-bisikletinizi garaj gibi oldukça muhafazalı bir yer bile olsa bağlamadan kesinlikle bırakmayın.
-bisikletinize takip cihazı koyabiliyorsanız muhakkak koyun.
-polis raporlarına bisikletinizin değerini mutlaka bildirin( maalesef bisikletinizin pahası bulunmasında önemli rol oynuyor

), bütün detaylarını tarif edin. rapora sonradan fotoğraf da ekletebilirsiniz.
-şasiden seri numarasını muhakkak kayıt edin ve fotoğrafını çekin.
allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. dua eden iyi dilekler de bulunan herkese teşekkür ederim. allah da böyle ilgili polislerimizden razı olsun,ayağına taş değirmesin.