Scudo Sports

Ghost Bisikletim Çalındı :(

Ghost Buster

Aktif Üye
Tepki
117
Bisiklet
Ghost
herkese merhaba. gözümden sakındığım binmeye kıyamadığım ghost tacana 4 bisikletim cumartesini pazara bağlayan gece saat 3:00 sularında çalındı. bisikletim garajda korunaklı şekilde muhafazalıydı. bisikletimle beraber 20-25.000 liralık malımız gitti. bunu yapanların en kısa zamanda bulunmasını diliyorum allahtan. sizden ricam görür ya da duyarsanız bu bisiklet çalıntıdır. allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu. haramın biri ya da bini yoktur. allah yedirmesin sadece bunu diyebiliyorum :( 1.jpeg 2.jpeg 4.jpeg 5.jpeg 6.jpeg

Scudo
Çok geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa zamanda sonuca varırsınız. Üzücü bir durum cidden :(

• Beğen
Tepkiler: Ghost Buster
Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah

Geçmiş olsun dostum Adıyaman urfa gibi çevre illerden çıkabilir bilgin olsun.
Babam Adıyamanda görev yaparken bizde ordaydık, antepten çok çalıntı bisiklet gelirdi bende ordan biliyorum

@Anıl Erdoğan evet öyle diyorlar bende duydum,araştırıyoruz şu an bi gelişme yoktur malesef. letgoya falan düşer diyorlar oraya da sık sık bakıyorum

Geçmiş olsun 2 hafta önce pazartesi günüde balçovada dükkanımızın önünden benim bisikletim çalındı görüntüler var ama polisden ses yok daha bu duyguyu iyi biliyorum
Yoklukta olmasıda ekstra sıkıcı oldu
Şimdi yeni bir yol bisikleti bakıyorum bütçe sınırlı olduğu için ciddi bunaltıyor

@Ghost Buster bende bakınıom letgoya ama yok birisi 15 gün sonra bulmuş letgoda ona istinaden hergün bakıyorum

geçmiş olsun , bende Adana dayım gözüme çarparsa mutlaka haber ederim

@Tekus abi hiç deme ya,kamera görüntülerinde görünüyor bisikleti götürürlerken. izlediğim yerde içim cız etti

Bu çalınma haberlerini göre göre üzerinde düşünmeye başladım bir kaç gündür. Acaba bisikletlere arabadaki gibi şase no, seri no vs. neden konmuyor? Devlet veya firmalar bu konuda neden düzenleme yapmıyor çok zor birşey değil çünkü.

Geçmiş olsun. Garajın içine kadar girmek nasıl bir vicdandır anlamıyorum. Parasızlıktan dilim damağım kurusa köpek gibi çalışır yine biryerden paramı çıkartırım sırf kendime saygımdan. Hırsızlığın ufağı hayatta kalma dürtüsü vb. şeylerle bağdaştırılabilir (Ekmek çalma, süt çalma, ilaç çalma vb.) ama bunun bir açıklaması olamaz. Bu aç gözlülük, hakka girme, emeğin üstüne konma ve kolaycılıktan başka birşey değil. Yiyemesinler, süremesinler, kullanmasınlar.

@Hackless bildiğim kadarıyla bisikletlerde şasi numarası zaten var. Ama hiçbir polis de bir bisikletliyi durdurup, dur bisikletin şasi numarasına bakalım, bu bisiklet çalıntı mı anlayalım, demez.

Çok geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa zamanda bulunur.

• Beğen
GPS verici şart bisikletler içine. Var bu ürün, piyasada.

Buyuk gecmis olsun. Tez zamanda bulunur insallah...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri