Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

abi fatih ormanına gidiyorum. kısmet olursa. taner aradı oraya gidiyorlarmış. bana gel dedi. aksilik olmazsa ordayım........

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR
Scudo
@ferdionat

bende geleyim diyecem ama sizlere ayak uyduracak kıvama gelmedim daha siz orda antremen yapacaksınız anlaşılan bende ayak bağı olmak istemem .
bizlik bir geziyi beklerim bende :)

teami barışarock ta yakaladım xD

ferdi,kıvanç,hızlı,ve merve :)

otobüs beklerken bi baktım yukarıdan geliyorlar :D

kabataşa aynı anda gittik benim otobüsle gitmeme rağmen :)

arkadaşlar hafta içleri 6dan sonra, cumartesi öğleden sonra, pazar günleri tüm gün müsaitim ümraniye atakentte oturmaktayım avrupa yakasına geçmek isterim haber ederseniz sevinirim teşekkürler.

Volkan abi naber?Geçen turbo'ya takmışsın,turbo seni takmamış filan dediler.Umarım bir yerine bişey olmamıştır...

@tanerxc500

sorma in olmadan cin olmaya kalkmak buna derler misali film karesi oluşturdum tanerim :)

Hadi bakalım hayırlısı,spd ayakkabıları Ankara'dan bu akşam gönderecek satan arkadaş.
Pedal lazım bana,aklınızda olsun.
Artık düşme hikayelerimi burdan yayınlarım:D:D

Zaten c.tesi fena düştüm ormanda .Omzum çok kötü yaaa:(Sarmaşık diken pedala geçmiş.Bende farketmeyince bubi tuzağı gibi aniden bisikleti durdurdu ,bende hoooop gidonun üstünden usta bir manevra ile atladım 2-3 adım koştum:Dama dengeyi kuramadan aynen yere:DBacaklar filanda diken çiziğinden görünmüyo bu arada!!Özlemişim aksiyonu yaaaaw,şahaneydi genede!!!

BISIKLET DELISI

IS MEMBER OF GEZICI TEAM PEDAL GRUBU

Abi bu nasıl bir tanımlamadır,yarısı ingilizce yarısı Türkçe:D:D

Evet yaa imza gitmiş nedense!!!

Laaaaaaaaan, o avatar !!!!
Yoksa yoksa , haayııııııııııııııııııııııııııııır:D:D

senin ellerin kolların bagli baboşum. senin yerine ben yaptın.. seni temsil ediyor merak etme. :D:D:D:D

Geri