Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

abi bana uyar ama biliyorsun bugun mubarek gün benim erken çıkma olasılıgım yok gibi. geç gelirim biliyorsun

Scudo
o zaman bütün forumdaki arkadaşlara çağrı yapalım.. güzel bir başlık altında turumuzu bildir istersen bütün team davetlidir diye. buluşma yerinide bildir abi.. epeydir yapamıyoruzteam ile bişeyler. faaliyet olsun bugun....

Böyle bir şeye gerek yok Ferdi, ben yapmam!
Kendi aramızda dedim sen topic yaptın yahu...
Zaten gidecek arkadaşlar AV.Y gezisine gitsin bence...

ok şimdi anladım abi. özür... akşam fena kaçırdım da ayılamadım..
:D:D

Dinamo, akşam okmeydanı + ortaköy turuna merve hanım geliyor bilgin olmasını rica ederiz :D:D

@ferdionat
Tamam da ben iptal demiştim bu gezi için! Ben evimde vakit geçireceğim internet üzerinden "Gears Of War" oynayacağım. DVD seyredeceğim. Gelsin, gitsin yiyecekler diyeceğim :D

@Dinamo

ben sana dvd oynatırım merak eyleme.. yiyeceklerde gelip gider :D:D:D:D

Yahu benim başka programım var!
Lütfen, makara yapmıyorum, ciddiyim gelmeyeceğim!
Herşey bisiklet değil yahuuu; her gün bin, her gün, sevmiyorum!
Dinlenemiyorum, zaten sabahın köründe 05:50 de kalkıyorum iş için.
O yüzden mağzur görünüz lütfen! Ciddiyim... ısrar etmeyin!

ooo işimiz var yaaa, yapılan doğru değil... Benle mi göbeğiniz kesildi yaaa, gidin nereye gidiyorsanız!!

Ferdi ,sen ne yüzsüz bi adamsın yaa!!!Adamı bi rahat bırakmadın yawww:D:D
Canım benim ,kıyamam sana:Dİstersen bana da abi diyebilirsin:D:D:D

@tanerxc500

evt ya ferdi acayip adamsın gelmiyorsa gelmiyor neden sıkboğaz ediyordun sinan kardeşimi aaaa ayıp valla :eek:

birde bu ferdinin volkan abisi var adam çok terbiyesiz yaa ne biçim laflar konuşuyor sanki karşısındaki çocuk ayıp valla :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
ben av.pedal grubu partisine gidiyorum beyler.. iyi akşamlar size..... hoşçakalın dostça kalın.. :D:D:D:D:D:D

• Beğen
@ferdionat

ferdi dün akşam gözlerimiz yollarda kaldı,cep numaran da yoktu bizde arayamadık seni :(

walla işkembe çorbası,köfte ızgara ve en güzelide woofılları kaçırdın :D

her halde bir işin çıktı,diğer turlarımızda bereber pedallamak umudu ile

• Beğen
@Nedret Günaydın

günaydınlar.... erenköy gümrüğünün orda işyeri . erken çıkmaya çalıştım. gerçi erken çıktım ama cuma trafiği mahvetti .....

ulan harbiden bekledim gelmenizi yokdunuz yuh yaniiii sizleri seviyorummmmm

Geri