Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

Günaydın akadaşlar,
Abant gazileri,geçmiş olsun sizlere de:)Umarım önemli bir şeyiniz yoktur.Uyanın hadi:D

Scudo
@tanerxc500

Çoktan uyandık! Günaydın!..
Eyvallah sağ olasın, dolu dolu bir gezi oldu. Gezi sonunda bir karbon gidon sahibi oldum ;) Taner sizin gezinin fotoları yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@Dinamo

Hayırlı olsun abi Carbon gidon'un.Abant'ı bende çok seviyorum.Defalarca gitme şansım oldu ama hiçbirinde bisikletim yoktu.Ne kadar güzel bir gün geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum.Bİzim gezinin fotolarını hayırsever bir arkadaşımız yayınlar diye bekliyoruz artık.Bende fotoğraf makinası yoktu:(

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
günaydın babuşlar.. uykusuzluk başa bela oluyor. ama bomba gibiyim.... harika bir tur oldu DELTA BİSİKLET' e teşekkürler......

Hocam saat kaçta eve geldiniz.Harbiden Gezici Team adının hakkını veriyoruz:D
Bİzden neredeyse 24 saat gezen birileri var etrafta:DBu arada Niko'nun hepinize selamı var.Birazdan Ordu'da ki evimize uğrayacak:D

eve yaklaşık saat 01:00 sularında vardık.. evet gezici team ismini herkes duymuş.. meşhur olduk tanerim meşhur..

seninde aramızda olmanı çok isterdik. çok güzel ve çok keyifli bir gezi oldu. ufak tefek kazalarda olmasaydı daha iyi olurdu... arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.....

Ferdi resimleri bombola be kardeş, bu arada kuyruk sokumum halen ağrıyor abi... Düşün anında bisikletten uçarken selenin üstünde sekince benim kuyruk sokumu ciddi darbe aldı ve ağrılar var. Otorur, kalkerken ağrı yapıyor. O yokuşları unutmam mümkün değil!..

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
abi tekrar geçmiş olsun sana diliyorum.. bu akşam tophane yaparmıyız...incebelli iyi gelir bak... bu arada resimleri atamıyorum sayın ULAŞ bey'in başlığı açmasını bekliyorum.... resimlerin hepsi aynı başlık altında olması daha iyi olacaktır....

(NOT: :D dün bisiklet kullanırken gözlerim nasıl sulandı biliyormusun tahmin edemezsin. neden acaba.)

Abilerim ablalarım,

Ben yemeğe kaçar,hepinize afiyet olsun...

@ferdionat

Link alalım abi!Bekliyorum hemen çıkacağım.

Hocam bakamadım resimlere,içim gitti yaaa:(

Şaka şaka ,baktım hepsine ,çok güzelmiş beeeee:D:D

tadi damağımda kaldi umuyorum herkes için öyledir.. çok güzel geziydi.

Selam kızlar:D

Kimseden ses soluk çıkmamış ben yokken ?Yoruldunuz dimii...
Mtb'nin hakkını vermişsiniz yiğidim.Ferdi sende mişelinlerin hakkını vermişsin.Budur işte ,MTB'ci dediğin böyle olur.

Geldi dişli lastik-jant setim.Sabah erkenden kalkıp taktım işe gelmeden:D:D
Sabırsızlanıyorum hoplayıp zıplamak için.Bu hafta sonu Belgrad'dayım ,beni kimse tutamaaaaaz:D

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
ya ne oluyo bu hafta herkez bi yere gitmiş bi ben kaldım evde gezin millet gezin
inş çok keyifli olmuştur hepiniz için

Geri