Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

@ers

Oolm biz çalışıyoruz,olmadı çalışıyo gibi yapıyoruz.Esas sen çalış,pazar hertürlü yanımızda olman lazım biliyorsun,hadi canım hadi bakayım.

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
Scudo
Ersen o kafada ki lamba var ya (bilmeyenler için:Ferdi kaskına kırmızı çakar takmıştıda dün gece),gece müthiş duruyo karanlıkta giderken.
İş kulelerinin tepesinde ki lamba gibi valla:d

@tanerxc500

HAHAHAHAHA zuahahahahaha
Mesleğim beni sıkıştırıyor olabilir ama Taner. ben gelebilsey dim tosur tosur uyuyor olurdum. ,

Bi döneyim memlekete hergün gezecem mobil cihazdan mesaj atarım artık zuahahahahha şuan şuradayım diye.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@tanerxc500

Bir tane akıllı adam yok ekipte :D:cool:

http://img156.imageshack.us/img156/6546/imagead1.png

KUNAYDIN SEVGILI ARKADAŞLAR SAYGILAR SUNARIM....

taner ve dinamo. ben olmadan balıklar nasıldı.. bari yediniz nasıl yediğinizi anlatın....

afiyet olsun

@ferdionat
Merhaba Ferdi,
Dün buluşma dakikakarına işyerinden 45dk. önce gelince valide önüme bir kaç şey koyunca yedim ve tok gittiğimden Karaköy de balık yemedim, ayrıca diğer bir konu genelde yanık yağlar midemi kötü etkilediğinden çekindim ama Taner iyi götürdü, yanında da bira ohh...

@Dinamo

atın ölümü arpadan olsun.......hesabı yani..

bugün geç çıkarım ben yandık yine pedal basamayacağım.....

@ferdionat

Hacım beraber de gidip yeriz.Ben senin yerine de yedim gerçi,çift balıklı yarım ekmek yaptırdım:D.

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
Merhabalar,
abi yiyin dudun bakalım :D

Arkadaşlar Gezici Team Pedal grubu adına, Avrupa Yakası Pedal grubundan yarışacak arkadaşlarımıza destek vermek amacıyla ulaşım sponsorluğunu yaptım:D
Kamp alanı gerçekten harika,seneye bizde lisanlarımızı alalım ve içimizden birileri yarışa katılırsa (mesela ben)hep beraber kamp kurmaya ve desteklemeye gidelim .

@tanerxc500

vay niyeti bozmuşuz :D
hadi bakalım arkandayız :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
İstanbul ah ah
eve geldim sular akmıyor.
Detaylı bir tur bilgisi vereceğim görüşürüz arkadaşlar :D

Geri