2 gün aradan sonra nihayet forum açılabildi çok şükür

Öncelikle Kadir abime sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.. gezilerini sürekli takip ettiğim kendisiyle birlikte pedallama fırsatı sunmuş oldu bana.. benim için fazlasıyla büyük bir keyifti.. kaza dışında herşey çok güzeldi (kazayı hatırlamak bile istemiyorum)

Allahtan viraj iç taraftaydı, dış tarafta olsaydı 1 adet paraşüte ihtiyacım olacaktı, Kadir abimin bisikleti üzerine beni unutmaması için birkaç hatıra bırakmış oldum.. :rolleyes: kaza dışında muhteşem bir gezi oldu.. Doğanın içerisinde kaybolmak diye buna denir.. zaten bir ara yanlış yere girerek kayboldukta

rampaları hiç sormayın gitsin, hiç durmadan 500 km. gitseniz bu kadar koymaz.. o rampalar neydi ya öyle arkadaş.. bir ara artık düz duvara tırmanıyormuşuz gibi hissetmeye başladım..

ama hakkaten doğa tek kelimeyle harikaydı, bir çok yerde kaya tırmanışı yapan yabacı sporcuları görmekte ayrı bir keyifti.. sanki gizli yapılmış dağcılara özel tesisleri çok beğendim.. Kadir abiye de dediğim gibi tesis LOST dizisindeki "Diğerleri"nin yaşadıkları yere çok benziyor arkadaşlar

mutlaka gidip görülesi, hatta kalıp oralarda yaşanası yerler.. fırsat bulursanız mutlaka uğrayın.. mangal keyfimizde süperdi zaten fotolardaki et herşeyi anlatmaya yetiyordur

o açlıkla birkaç hamlede miğdeye indiriverdik..
vallaha ne denebilir ki zaten fotolar ortada.. tabi birde onu yaşaması var

bu arada ben Antalya Büyük Şehir Belediyesini uyardım, Kadir Bey'e bu tanıtımlarından dolayı Şehrin Anahtarını vermeniz gerekiyor diye.. incelemeye alacaklarını söylediler.. bakalım ne kadar dikkate alacaklar bunu hepbirlikte zaman içerisinde göreceğiz..
Kadir abime tekrar teşekkürlerimi sunarım, umarım yine ilerleyen zamanlarda birlikte pedal çevirme şansı bulabiliriz..