Scudo Sports

Geyikbayırı köyü "Antalya"

Scudo
Çok güzel bir gezi olmuş. Bu fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Yurdumun gezilecek görülecek o kadar güzel yerleri varki. Buda onlardan biri. Darısı diğer turlara.

2 gün aradan sonra nihayet forum açılabildi çok şükür :D Öncelikle Kadir abime sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.. gezilerini sürekli takip ettiğim kendisiyle birlikte pedallama fırsatı sunmuş oldu bana.. benim için fazlasıyla büyük bir keyifti.. kaza dışında herşey çok güzeldi (kazayı hatırlamak bile istemiyorum) :D Allahtan viraj iç taraftaydı, dış tarafta olsaydı 1 adet paraşüte ihtiyacım olacaktı, Kadir abimin bisikleti üzerine beni unutmaması için birkaç hatıra bırakmış oldum.. :rolleyes: kaza dışında muhteşem bir gezi oldu.. Doğanın içerisinde kaybolmak diye buna denir.. zaten bir ara yanlış yere girerek kayboldukta :D rampaları hiç sormayın gitsin, hiç durmadan 500 km. gitseniz bu kadar koymaz.. o rampalar neydi ya öyle arkadaş.. bir ara artık düz duvara tırmanıyormuşuz gibi hissetmeye başladım.. :D ama hakkaten doğa tek kelimeyle harikaydı, bir çok yerde kaya tırmanışı yapan yabacı sporcuları görmekte ayrı bir keyifti.. sanki gizli yapılmış dağcılara özel tesisleri çok beğendim.. Kadir abiye de dediğim gibi tesis LOST dizisindeki "Diğerleri"nin yaşadıkları yere çok benziyor arkadaşlar :D mutlaka gidip görülesi, hatta kalıp oralarda yaşanası yerler.. fırsat bulursanız mutlaka uğrayın.. mangal keyfimizde süperdi zaten fotolardaki et herşeyi anlatmaya yetiyordur :D o açlıkla birkaç hamlede miğdeye indiriverdik..

vallaha ne denebilir ki zaten fotolar ortada.. tabi birde onu yaşaması var :D bu arada ben Antalya Büyük Şehir Belediyesini uyardım, Kadir Bey'e bu tanıtımlarından dolayı Şehrin Anahtarını vermeniz gerekiyor diye.. incelemeye alacaklarını söylediler.. bakalım ne kadar dikkate alacaklar bunu hepbirlikte zaman içerisinde göreceğiz.. :D
Kadir abime tekrar teşekkürlerimi sunarım, umarım yine ilerleyen zamanlarda birlikte pedal çevirme şansı bulabiliriz..

Kadir hocammm ben geldim :D Fotoğrafları daha önce görmüş olmanın rahatlığıyla tekrardan bi göz gezdirdim :) Forum bakımdan sonra benim teşekkürlerimi kabul etmiyor galiba. :boese157: Zaten en baştan beri beni sevmemişlerdi. :( Ama ben ben onlardan inatçıyım ve kendimi onlara kabul ettirdim. :in: Her neyse Yine mükemmel bir tur olmuş. Papatyalar benim için :rolleyes: tüy yumağı da benim için bir dk. bir dk. tüm fotoğraflar benim için :D :D Arkadaşınız Muratcan'ı her ne kadar tanımasam da çok geçmiş olsun. Ucuz kurtulmuş. Allah beterinden saklasın. :eek: Cannoncuğa da geçmiş olsun. Kıyamam ben ona. :(
Neyse İstanbul'dan Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
@-aht-

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)
Geyikbayırı köyünü ve civarını ilk defa gördüm ve hayran kaldım çok güzel yerler..
Bu güzellikleri Forum sakinleri ile paylaşmak ise daha bir güzel.. :)
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Konyaya selam ve sevgiler :)

@mecit öztürk

Mecit merhaba, çok teşekkürler :D
Benim bile aklımdan geçmiyor değil :D Antalyaya temelli yerleşmek fikri bile insana huzur veriyor :) kesinlikle tavsiye ederim :D :D

Egerki Antalyaya taşınamazsanız ikinci bir altarnatif hemen ayağınızın dibindeki uludağ uludağada taşınabilirsiniz.. lütfen linkteki fotografları görün daha evvel bu gezimi görmediyseniz gördükten sonra uludağa taşınmak isteyebilirsiniz :D :D
Bursaya selamlar..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=60706

@Köksal Hasaltun

Çok teşekkürler Köksal bey.. beğendinize sevindim.. bu güzelgahlar biraz rampalı zor parkurlar ama gittiğinizde manzaraya gördüklerinize kesinlikle değecek emin olun :) yolunuz açık olsun kazasız sürüşler diliyorum :)

@adilekci

Melahat bacıyı tanımıyorum, denk gelsek uğrardık :D

@dogan avcı

:D :D
Öncelikle çok teşekkürler gezilerimi fotograflarımı takip ettiğinize sevindim :)
Yorumunuz cok hoş :D
en yakın zamanda cannondalem ile yeni fotograflarla karşınızda olacağım :D selam ve sevgiler sağlıcakla kalın :)

@M.MURAT YILMAZ

Çok teşekkürler Murat bey :)
Dediğiniz gibi yurdumuzun her köşesi cennetten bir köşe gibi çok gezilip görülecek yerler var.. :)
Sağlıcakla kalın:)

@mcsilver

Sevgili kardeşim Murat güzel yorumun için çok teşekkürler :)
seninle pedallamak benim içinde çok keyifliydi :) dereler, dağlar, tepeler, restourant, kasaplar aşıp :D hedefimize vardik yanlış yola saptığımız yol bile çok keyifliydi :D Harika fotograf kareleri yakaladık, seninde fotografcılık konusunda tecruben fotograflara yansımız :) ellerine sağlık..
Kaza konusunda oldukca şanslıydık ufat tefek sıyrıklarla atlattık, dediğin gibi cannondalemde hep seni hatırlatacak kalıcı bir hatıra bıraktın :D seni hiç unutmayacağım :D
Bu Antalyanın şehir anahtarı olayına çok ilgimi çekti :D :D ama olacaksa anahtar 24 Ayar altın olsun olmuşken satıp başka bir cannondale alıp feslikan yaylasına gideriz beraber :D

Muratcım kendine iyi bak sağlıcakla kal sana kazasız belasız cannondalemden uzak sürüşler diliyorum :D :D :D
Umarım tekrar beraber pedallama fırsatı buluruz.. selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
@RECEP İŞLEK

Recep kardeşim çok teşekkürler :)
ufak bir kaza yaşadık Allah"tan ciddi bir durum olmadı Allah beterinden saklasın..
kendine iyi bak kardeşim yeşil trekle kazasız sürüşler diliyorum :)

@Nurşafak Arvas

Hoşgeldin Nurşafak :) çok teşekkürler...
Hele şükür forum bakımdan çıkıp gezimiz görücüye cıkabildi :D
Artık yollarda papatya görünce aklıma sen geliyorsun :D ama kedileri seninseyemedim :D onlar hala benim :) tüy yumaklarına bayılıyorum bu son fotograftaki tüy yumağı, rengi, bakışları ile çok ilginçti dedim bunu nurşafak görmesi lazım dedim son fatograf olarak ilgisiz bir fotograf ama sırf senin için yükledim :D

cannoncuk :D biraz canı yandı ama ciddi bir hasar yok cok sükür :)
kendine iyi bak sağlıcakla kal antalyadan selam ve sevgiler :)

Kadir abim MAAŞALLAHHH :) demekten başka bir şey bulamıyorum. Harika bir tur olmuş, insanın içi gidiyor İstanbul dan bu kareleri görünce. Ama fenada olmuyor bu gazla artık benzinsiz Anadolu turu yaparım ben :D Bu arada Muratcan arkadaşım geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ama inanıyorum ki Kadir abi ile geçen güzel bir tur, kaza acısnıı unutturmuştur Sana. (kendimden biliyorum) Pedalınıza ve objektifinize vede emeğinize sağlık Arkadaşlar. Son olarak ne Diyoruz ?¿ Durmak Yok Turlara Devam :)

Hocam bende Antalya'da yaşıyorum ama benden fazla yer gezdiğiniz kesin :) Güzel geziler yapıyorsunuz. Bu arada ortalama kaç km yol yaptınız bu turunuzda merak ettim. Bende haftaiçi bir ara gitmeyi planlıyorum buraya...

@TurgutRiis

Sevgili kardeşim Turgut çok teşekkürler..
Buralara iyice alıştım nasıl geri gelecem bilemiyorum :D ben olmazsa buraya yerleşeyim diyorum ne dersin? :D Hakikaten Antalya çok güzel bir yer, burda nekar gezersen gez görmediğin pedal çevirmediğin bir yer mutlaka kalacaktır. her bir köşesi görülmesi gereken güzellikte maşallah diyorum :)
Demişsin ya durmak yok turlara devam :D ayağımın tozu ile bu cevabı sana yazıyorum.
Biz bugün yine bir gurup antalyalı arkadaşla turdan geldik çok harika bir geziydi en yakın zamanda fotografları atacam nasipse..
kendine iyi bak kıymetli kardeşim hasretle kucaklıyorum seni selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@KIVANÇ ATILGAN

Çok teşekkürler Ankarayı pek bilmiyorum ama Antalya hakikaten çok güzel bir :)

@Oğuz Taş

Merhaba.. Antalyada yaşayanları ben çok şanslı görüyorum :) kıymetini bilin buraların, bisiklet için cennet denilebilecek yerler, parkurlar var bu gezimizde onlardan biriydi :)
geyikbayırı köyü çağlayan mahallesinden gidiş dönüş 80 km rampalı oluşu tek sorun ama oda işin tuzu biberi :)

@KIVANÇ ATILGAN

Çok teşekkürler Ankarayı pek bilmiyorum ama Antalya hakikaten çok güzel bir yer :)

@Oğuz Taş

Merhaba.. Antalyada yaşayanları ben çok şanslı görüyorum :) kıymetini bilin buraların, bisiklet için cennet denilebilecek yerler, parkurlar var bu gezimizde onlardan biriydi :)
geyikbayırı köyü çağlayan mahallesinden gidiş dönüş 80 km rampalı oluşu tek sorun ama oda işin tuzu biberi :)

Kadir abi alem adamsın varya dış lastiğe yara bandı sarman :) Yine bi film çevirmişsin abi :rolleyes: Abicim ayağınıza sağlık güzel bir tur yapmışsınız :in: Bu arada kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun diyorum :( Kendine iyi bak abi görüşmek üzere

@Hasan Bahri Toros

Çok teşekkürler Hasan kardeşim :)
yara bandı işe yaradı bizi yolda bırakmadı :)
Hasancım kendine iyi bak sağlıcakla kal en yakın zamanda görüşmek dileği ile :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
macera-keşif dolu bir gezi olmuş,yara bandı çok iyi gitmiş, dış lastiğe sadece serum takmamışınız o kadar. Bahtılı sanırım Beydağlarının eteğindeydi 4-5 yıl önce gitmiştim, gerçekten çok güzel parkurlar sayenizde yeniden hatırladım. Seri ve güzel turlarınızdan dolayı kutluyorum sizi, elinize sağlık.

Geri