Scudo Sports

Gevur Düşüşü (Gevur gölü hedef 12)

Scudo
@UĞUR VURAL.Uğur yarın için kimseden ses seda yok .. bugünkü fırtına korkuttu herhalde, arkadaşlarlar rotayımı beğenmediler aceba ?? :D :D :D
Olmazsa gene iki Uğur topuklarmıyız??

mrb uğurcum ve diğer sevgili colurmenler yine süpperrr bi gezi olmuş ilk önce şunu söylemeliyim bisikletçinin genlerinde motorlu taşıt kullanmamak diye bişey yoktur .o zor yolları rampaları biliyoruz ve gördük colurmenler çok daha zorlarını her zaman başarmışlardır zaten gidilecek zor bi yol varsa bu zaten colurmenlerin işidir.tekrar ayağınıza yüreğinize sağlık sevgiler görüşmek dileğiyle...

@Özkan APAYDIN

İşte bu kadar canım kardeşim diline sağlık öptüm seni

@ugurcuum
Abi rota şuan iptal zemin vıcık vıcık çamur vites takımları bu çamurda zarar görür

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
@UĞUR VURAL.
Anladım.. O halde aşağıdaki güzergahı değerlendirelim.. Tamamen Asfalt yol , Hüyük Konyaya 90 km mesafede..Gidiş dönüş 180km yapıyor.. Yolda havanın durumuna bakarız gidiş imkansız gibi görünürse bir noktadan dönebiliriz.. Eğer Uygunsa sizin için Sabah 08.00 de Meram Taşköprüde buluşalım diyorum..

(link)

@Mustafa Gültekin

Teşekkürler Mustafa bey değerli yorumlarınızı tüm gezilerimizdede bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: kizak
@kizak

Teşekkürler arkadaşım sizlerin değerli yorumları oldukca bizde burda olmaya devam edeceğiz

@MURAT PEMBEGÜL

Canım colourmen4 yazmayacaktım ama yazıyorum işte yengemiz seni direkmen çamurlu olarak duşa sokunca tabi yıkayınca geçer demek kolay:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
ayaklarınıza saglik colorman ekibi. anlatım ve fotoğraflar icin Tesekkürler. görüsmek dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Geri