Scudo Sports

Gevur Düşüşü (Gevur gölü hedef 12)

Scudo
başkanım merhaba bu gezideki katkıların araştırmacı ruhun ve yeni keşifler uğraştığın çabalar için teşekkürler.Bu arada bizim içimizdeki bisiklete ve spora olan tutkuyu açığa çıkmasındaki büyük etkenlerden birisi olduğun için ve yaptığın yardımlar içinde tekrar teşekkür ederim.
Bu gezideki payımın büyük olduğunu paylaşımında yer vermissin;gözlerindeki GEVUR GÖLÜ ne gidelim derken çıkan ışıltı benide oralara sürükledi.hayaller kurmaya başladım nasıl bir göl acaba diye ve sözümü tutmam gerekiyordu.gereken ne varsa yapmaya çalıştım.Umarım memnun kalmışsınızdır.

başkanım paylaşım mükemmel olmuş fotolar harika diyecek birşey yok.sadece çok yorulduğumu belirtmek istiyorum fotolara bakarken hala yoruluyorum:D :)

colourman 6 ahmetten sevgilerimle

@haluk akalın

Çok teşekkürler Haluk Bey sizlerin desteği oldukca forumdayız yaza inşallah yanınızdayız

@Ender Alıcıoğlu

Merhaba Ender Bey dediğiniz gibi sırada kale ve Kral Mezarı var zaten bu gidişlede Jandarma bizi defineci diye gözaltına alacak:D
Sizin değerli yorumlarınız gezilerimize güç ve enerji veriyor ve bu enerji pedallara yansıyor tekrar tekrar güzel yorumlarınız için teşekkür. :in:

@necosoft

Teşekkürler Necati İnce ayrıntıları hiç kaçırmıyorsun yeni yılın kutlu olsun ayrıca :in:

@Ahmet Bolgi
Ahmet bey yorum ve bilginiz için çoooook teşekkür gerçektende çamur tam bir 505 yapıştırıcı gibiydi diğer gezilerdede görüşmek üzere

@AHMET KARAASLAN

Değerli yorumun için çoook teşekkür colourmen6 ahmetcim sende colourmende olması gereken her şey var ben sadece içindeki bisiklet sevgi ateşini biraz daha alevlendirdim senin diğer gezilerimizdede aynı performansı göstereceğinden eminim aramıza hoş geldin süper colourmen6 :in: :in:

(link)

Colourmanlar'a duyuru.. Colourman 1 Uğur Vural ile dün görüştüğümüzde rotayı bu hafta benim belirlememi istedi.. Bende Sille-Tatköy-Başarakavak-Yükselen-Konya güzergahını düşündüm.. Yolun büyük bir kısmı Offroad olup Bilhassa Başarakavaktan sonra hakikaten zorlu rampalar mevcuttur. Yükselene inmeden önce tepe noktada rakım 1980'dir Ayrıca yol üzerinde bir alabalık çiftliği ve lokantasıda mevcuttur :D .Toplamda gidiş dönüş 110-120 km gibi bir yolumuz olacak.. Güzergahla ilgili olumlu olumsuz fikirlerinizi veya kendi düşündüğünüz bir alternatif güzergah varsa belirtmenizi rica ediyorum :)
Saygılar ve sevgiler

@ugurcuum

OOOOOOOsüper bir güzergah colourman3 teşekkürler pazar günü buluşmak üzere

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Geri