Bisikletli Gezgin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.603
- İsim
- Mustafa
- Bisiklet
- Sedona
2. Gün: Kurşunlu - Ilgaz - Tosya - Kargı
Kurşunlu'da güzel bir adet varmış... Cumartesi günleri şehrin Merkez Cami'sinde sabah namazından sonra çorba ikramı varmış... Bende nasipleniyorum...

Sabah serinliğinde yola düşüyorum...

Ilgaz'a girmeden yola devam ediyorum... Bundan sonra daha önce hiç pedal çevirmediğim bir yola giriyorum... Bu beni dahada heyecanlandırıyor... Tosya'ya doğru pedallıyorum. Yol çok güzel...

Boşalan mataramızı doldurup yola devam...

Tosya'da öğle yemeği molası ve ufak bir şehir gezintisi... Hava kapalı yağabilir...

Nihayetinde Çorum il sınırına giriyorum...

Ben Kargı'ya dönüyorum...

Bu yoldan Sinop'a gidebilirsiniz... Belki daha sonra pedallama fırsatım olur...

Kargı'da Öğretmenevi'ne yerleşiyorum... Akşam yemeğinde ünlü Kargı Kuzu Çevirmesi var...
YOL BİLGİSİ

1. GÜN: Dörtdivan - Çerkeş - Kurşunlu
3. GÜN: Osmancık - Laçin - Dodurga - Çorum
Kurşunlu'da güzel bir adet varmış... Cumartesi günleri şehrin Merkez Cami'sinde sabah namazından sonra çorba ikramı varmış... Bende nasipleniyorum...

Sabah serinliğinde yola düşüyorum...

Ilgaz'a girmeden yola devam ediyorum... Bundan sonra daha önce hiç pedal çevirmediğim bir yola giriyorum... Bu beni dahada heyecanlandırıyor... Tosya'ya doğru pedallıyorum. Yol çok güzel...

Boşalan mataramızı doldurup yola devam...

Tosya'da öğle yemeği molası ve ufak bir şehir gezintisi... Hava kapalı yağabilir...

Nihayetinde Çorum il sınırına giriyorum...

Ben Kargı'ya dönüyorum...

Bu yoldan Sinop'a gidebilirsiniz... Belki daha sonra pedallama fırsatım olur...

Kargı'da Öğretmenevi'ne yerleşiyorum... Akşam yemeğinde ünlü Kargı Kuzu Çevirmesi var...
YOL BİLGİSİ

1. GÜN: Dörtdivan - Çerkeş - Kurşunlu
3. GÜN: Osmancık - Laçin - Dodurga - Çorum