Scudo Sports

Gerçekten Harika....:)

@nirvana

yorumunuza bayıldım:D benimki de hala naz yapıo nie onlara daha fazla ilgi gösteriosun die:D

Scudo
arkadaş lar ne mutlu bize artık türkiyede yurt dışıda imrenerek baktığımız onu buraya getirmek icin paralar ahrcadığımız bisikletler parcalar maşalr vs.. artık hepsi ülkemizde satışa sunuluyor cok şükür bunlarıda gördük geriye ne kaldı türk halkına bisikletin sadece marketlerde satılan bir modelden ibaret olmadığını kanıtlamak kaldı oda artık yavaş yavaş oluyor
ne mutlu türküm diyene nemutlu pedal cevirene HEMİDE SUSUZ

• Beğen
Tepkiler: enginkron
walla bu bisikletler süper fotomontaj felan yok degilmi :D:D gerçek olduguna inanası gelmiyo insanın.. Allah shibine bagışlasın.. gerçekden süper..
ama icimi acıtan bi konu var; şöyleki bu bisikletler dışarıdan ithal ediliyor, halbuki Türkiyede de bunlar üretilebilmeli diye düşünüyorum saygılar..!!

fiyatları hakkında bir bilgin varmı . bu yol bisikleti mükemmel bu arada

vay be.. o ilk bisiklet kaç kilo? merak ettim 20 varmıdır :) sadece maşası benim bisiklet, birkaç kere alır...

arkadaşlar fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok ama galiba yol bisikleti 5 küsür milyar

Tarmac gerçekten çok güzelmiş.Fotoğraflar için teşekkürler.

Evet Küçükyalı'daki yer ama en son 2007'de cevaplanmış.

Yani sorunuzla konuyu ''hortlatmışsınız.''

kıyamet alameti bu bisikletler :) hepsi çok süper darısı bana :)

@Berkay Benli

Selam Berkay,

Senin pinkbike.com da bisiklet resimlerin varmi? Gecen gun netten gezerken gordum sanirim.

@Berkay Benli

konu zaten bisiklet fotoğrafları olduğu için tekrar tekrar bakılabilmesi için konular silinmiyor, kitlenmiyor. bence "hortlatmak" değilde "güzel bişey" yapmış arkadaşımız.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Güzel bisikletler ama okadar met edilecek abartısı yok. (tarmac) hariç

epic in stumpjumper in abartılcak pek bişeyleri yok haklısınız her mahallede mutlaka bikaç tane var bunlardan

Geri