Scudo Sports

Gerçekçi grafik görmek için binlerce lira harcayan ama sokağa çıkmayan pc bağımlıları

Bu tiplerden biri benim arkadaşımdı. Çocuk, bilgisayarla ilgili her şeyi bilir ve yenilikleri yakından takip ederdi. Bütün hayatı işlemci ekran kartı vs gibi şeylerdi (ben hiç anlamam)

Ama bu arkadaş evdeki patlayan ampülü değiştirmesi için bile elektrikçi çağırırdı. Zengin olduğundan değil, beceremediğinden...

Sevmem böyle işleri.. Google'a girsin yeter. Fazlasına gerek yok..

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve Harun.
Scudo
İlk çıktığından beri Battlefield serisini oynarım. Özellikle serinin 3. oyununun yeri bir başkadır. Arkadaşınızla takım halinde, aranızda sesli iletişim de kurarak ve strateji geliştirerek oynadığınızda oyunun tadı daha bir başka oluyor.

Şöyle örnek vereyim. BF3'te AH-1Z Viper helikopterde takım arkadaşımla pilot-gunner şeklinde oynuyoruz, aramızda sesli iletişim de kurduğumuz için, hedef tayini, saldırı, tehditlerin bertaraf edilmesi gibi konularda birbirimize destek oluyor, yol gösteriyoruz. Böyle olunca da karşı takım için tam bir ölüm makinası haline geliyoruz :) Diğer oyuncular da bir süre sonra size saygı duymaya, sizin bulunduğunuz takimda oynamayı istemeye başlıyorlar.

Böyle bir takım oyununu gerçek hayatta simule etmek imkansız. Bilgisayar bize bu olanağı sağlıyor işte. Normal şartlarda bulunmamızın imkansız olduğu evrenlere adım atabiliyoruz bu sayede.

Not: işlemci ve grafik kartlari konusunda nostalji yaşamak isteyenler, imzamda bağlantısı yer alan koleksiyonumu ziyaret edebilirler :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Mehmet Altuğ Bu işin bağımlılarına kızıyorum. GTX 980i varken GTX 980ti alan, 4k 60 fps pc toplayıp açıyor tamam deyip bir daha oynamayan. Hem kendilerine hem kişiliğine zarar.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Her seyin asirisi (asiriligi) zarar. Hayata sig bakiyorsun diyecekseniz deyin.
Yazdiklariniz guzel. Fakat bencesi isimse amenna ama degilse asla. Gereksiz olarak goruyorum.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
nat geo wild kanalında izliyorum, vahşi doğada birçok yabani hayvanın yavrusu kendi aralarında boğuşurken oynarken avlanma becerilerini geliştiriyor ve daha sonrası için hayata hazırlanmış oluyorlar.. ben de küçükken mesela araba oyunları oynardım, şu an gerçek hayatta direksiyon hakimiyetim ve dikkatim müthiş derecede iyi yani simülasyonda eğitim almışım gibi hissediyorum :D

sonuçta sanal ortamların olumlu yanları da var..

Bugün biten 450km lik bisiklet turumdan döndüm ve çok para harcayarak aldığım gerçek grafikli bilgisayarımda oyun oynayarak dinleniyorum. sokaklar daha gerçekçi grafiklere sahip olabilir ama oyunculuk berbat. ne bir zombi istilası, ne bir çatışma göremedim. Banka soyamıyor ve şehrin üstünden helikopterle geçemiyorum. sanırım sokaklar sizin hayal gücünüzü tatmin edebiliyor ama benimkini etmiyor.

Şimdi bunu ikiye ayırmak gerek 1. Gerçekten yararlı ve gelişmek için kullanan insanlar 2. sadece oyun oynamak için kullanan

1. normal bence ama 2. o kadar içler acısı ki çocuk orda görüyor mükemmel kalite gereçlik duygusu veriyor ve çıkmak istemiyor o dünyadan biraz bilinçli kullanılması gerek ve öğretilmesi gerek oysa ki bisiklet sürerken o rüzgarın şiddetini ve verdiği keyifi başka bişey veremez diyorum efendim.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Sessiz bir trainer alacak maddi durumumm olsa dışarda çok az bisiklet sürerim.

Geri