Scudo Sports

Gerçek Haber

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
Herkese Merhaba

Sanırım herkes Denizçalı yarışının tarihini bekliyordu.

İşte tarih.

Yarış tarihi : 26.Ekim.08

Yer: Denizçalı/Yalova

Denizçalı yarışı , geçtiğimiz senelerde Alanya yarışı öncesi organize ediliyordu.

Bu sene Alanya yarışından sonra yani Ekim'in 4.haftasında yapılacak.

Bence yağmurlu bir yarış olacak.:D

Yarış sezonu Alanya'da bitmeyecek.

İyi antrenmanlar.

http://img373.imageshack.us/img373/1585/0010232et0.jpg

http://img60.imageshack.us/img60/6339/dscn1513ni2.jpg

Scudo
Bilgi için teşekkürler.Yağmurlu olacağına bende katılıyorum.En azından soğuk olma ihtimali yüksek.

2005'taki Denizcali yarisinda yagmurda parkurda hareket etmek imkansiz diye anlatmisti herkes. Herkese bol sans dileyelim bari, ihtiyac olacak... Parkurdan herkes 10 yas genclesmis ayrilacak :D

işte haber diye buna derim kac günden beri kafa yoruyorum bu yarışı ünal bey unuttumu diye bora abi ağzına sağlık akşam akşam güzel bir haber verdiğin icin

eee yagmurun ayrı bir tadı var o tadı hepbirlikte almak üzere görüşürz : )))

Yağmur yağmasın; ben gene motorla çıkıp gelmek istiyorum gecenin bir vakti :)

Bugün tur dönüşü düşünüyordum, yahu Ünal Abi küstü mü olan bitenlere acaba; Denizçalı yarışı olmayacak mı acaba diye...

Görüşmek ümidiyle,saçma sapan geçen bir sene sonunda Alanya ve Denizçalı'da arkadaşları görmek iyi olacak :)

yalnız bu yarış federasyon yarışı değil
ama bol ödüllü her türlü imkanın biz yarışcılara sunulduğu bir yarış olacak
bence gelmeyen pişman olur cinsinden

Çamur olursa zevki artıyo bence kişisel görüşüm :)
Aram'ı anmadan edemicem o meşhur çamurlu yarışta düştüydü yanımda hala gelmeye devam ediyordu ama yerden aklıma geldi yaa ne anlardı :)

bizlere bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederiz BORA abi büyüksün

Harika, ben Alanya dan sonra Ankarada olacak yarış için Ankaraya geleceğim, burdan da Denizçalıya geçeriz 3 hafta üst üste yarış :) Zaten sonra Kaçkar kış yarışları da başlar :) Bu sezon kapanmaz ;)

haklısın hakan yakında zezon kapanışı nedir unutucaz kişi ve kuruluşların sponsorların sayesinde düzenlenen yarışlar sayesinde
her yarış haberine daha cok seviniyorum

buna da gelinirmiş.bende hatırlıyorum 2005 deki yarısı seyretmıstım yerinde inişin oldugu kısmı duygun arkadasımıza hatırlatmak gerekırdi asıl :)

Geri