Scudo Sports

Geotech team deli kadir style

Scudo
ÖN JANT AĞIRLIĞI 1800 GR

ARKA JANT AĞIRLIĞI 1600 GR

Bende alacaktım bundan dolayı vezgectim kadir abi gibi sürekli bisiklet değiştirme imkanı olanlar deneyebilirler süper jant ama AĞIR

Hayırlı sürüşler

bnm anlamadıgım bir olay üzerine pedal bile takılmamış hiç yol yapmamış etiketle duruyor yeni toplanmıs ve satılık :S

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Kadir abinin bir hayali varmış bu bisikletle ilgili benim bildiğim.Ondan toplamış.Jantlarında nasıl duracağını merak etmiş.Pedal olayı da nedendir bilmiyorum ama gördüğüm bazı bisikletlerde pedal takılı olmuyor.Bunuda öğrenicez senin sayende.

arkadaşlar ben yol bisikleti kullanıyorum mtb pedalım yok, pedalımın gelmesini bekliyordum... bu fotoları da daha toplar toplamaz çektim :D şimdi ne etiketi duruyor nede pedalsız ;)

evet jantlar ağır fakat rulman göbekli gidişte pek fazla etkilemiyor... zaten hafif olsun diye de bi çaba sarf etmedim

jantları satmıyorum ama istersen delta bisikletden bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
forumu birkaç senedir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. bu harika geotech'in cazibesine dayanamadım. bu bir kaç sene içinde kendi bisikletime bir türlü karar verememiştim ancak şimdi kesinlikle eminim deli kadir:) haftaya ordayım bundan birtane de bana topluyoruz tamammı? tek kelimeyle süper olmuş.

• Beğen
Sizin topladıklarınız hep mi ilgimi ve beğenimi çeker ya.:)

Bence danışmanlık servisi vermelisiniz bisiklet toplama konusunda.:)

Elinize sağlık, güzel alet olmuş...

• Beğen
siz asıl bundan sonra topladıgı geotech team'i görmelisiniz

• Beğen
seni yolda gidrken görsm ilk olarak bisiklete bakarım. dikkat çekici bir rengi var =) hoşuma gitti :D satmaya kalksan talibi çok olur bence :) hayırlı olsun :D

gercekten güzel bir bisiklet iyi surusler ama etiketini sokmeyi unutma :D

Geri