Scudo Sports

Geotech team deli kadir style

Scudo
kadir abi hayırlı olsunda insan bir tur atmadan satarmı bisikleti yaw:D
yakında geotech bayiisi açacağının resmimidir nedir bunlar şimdi işlere ufaktan başaladığına göre yap sat filan:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Hayırlı olsun güle güle kullan Kadir.
Birde şu jantların markası nedir? ağırlığı ne kadardır falan bir bilgi versen de bizi aydınlatsan yeni birşey öğrensek .

bu jantlarla team kadronun nasıl duracağını merak ettim topladım baktım güzel durdu hevesim bitti şimdi de satıyorum :D

jantların ağırlığına hiç bakmadım ama biraz ağır yani ön arka set 1800 filan gelir tahminimce... jantlar rulmanlı hem disc hem v brake uyumlu... yanlız akışı süper :D

Sanırım jantları sordun ama bu konu satış konusu olmadığı için özelden sorarsan daha iyi olur daha kolay ulaşırsın.

İyi forumlar...

• Beğen
küçükken bi bmx im vardı palastik jantları vardı aynı bunun gibi :D çok güzel bi bisikletin var abi jantlarada bayıldım

• Beğen
arkadaşlar ilginize çok teşekkürler... jantlardan elimde mevcut isteyene satabilirim :D

ilk olarak hayırlı olsun diyiim cantlar harika süper durmuş elinde var heralde ne kadar diyorsun konu satış bölümü deil ama başka yerdede bulamam sizi istrseniz özelden fiyatı söyleyebilirsiniz ama mutlaka öğrenmem lazım.

• Beğen
kadir abi bende team kullanıyorum ama bisikletin rengi bana biraz koyu gibi geldi resimlerden mi kaynaklanıyor bide jantlar süper:)

• Beğen
Öncelikle abi bisikletin süper.Güle güle kullan.Resimde bisiklet fotolarını karşılaştırırsanız gölgede olduğu için renginin farklı olduğunu anlarsınız.Bir de bu jantları delta bisikletin sitesinde görmüştüm araştırırsanız ordanda bulursunuz.

• Beğen
resimlerini telefon ile çektim ondan biraz renklerde sapma olabiliyor... jantlar benimde çok hoşuma gidiyor :D afacan çocuk gibi hissettiriyor

Geri