sonEr´´
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.374
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar salcano xrs30'dan çıkan parçalarımı 0 ayarındaki forumdan aldığım 2.el oxygen kadroya aktardığım bisikletimi artık bu sporun hakkını veremediğimden dolayı satıyorum.Bisikletin vites fren aksamı 5000 , kadro set ise 3000 km kadar yol yapmıştır.Kendim toparladığım için net bilgi veremiyorum.Ama hakkı neyse onu yazdım..Lastik Gidon bandı sele ve ufak bir bakıma ihtiyacı vardır.Genel durumu iyidir , kadro yıpranmamıştır (Eski bir kadro olmasına rağmen forumdan 0 ayarında çiziksiz halde 2.el olarak aldım bu seneki mayıs ayı civarında.)
Parçalar
Kadro Set Geotech Oxygen (Slope dizayn , Boy : 54 cm Üst boru 56 cm )
Full Tiagra Vites Fren Sistemi (4600 2x10 vites sistemi)
Mavic Aksium Jantlar (ön jantın bir telinde taşımadan ötürü sanırsam dikine bir eğiklik var . En ufak sorun teşkil etmiyor . akorduna mani bir durum yok.Son fotoya ekledim.)
Maxxis Fuse Kevlar Lastik (lastikler bitik halde , değiştirilmesi gerekiyor)
Guizzo Karbon Sele Borusu (Kadro içindeki aliminyum kısmı derin çizikli.Kadro dışında kalan kısım çiziksizdir)
Concept Gidon (42cm , Focus Bisikletlerin Gidonlarından)
Sedona Gidon Boğazı (110cm)
Gidon Bandı (No Name beyaz , Değiştirilmesi Gerekiyor..)
Sele Selle İtalia Flite Team Edition (Sele miyadını doldurmuştur.Rayların selenin arka ucundaki giriş taraflarında bosluk vardır.Ses yapma problemi var.)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Arkadaşlar tam haliyle bisiklet budur.Neyse onu yazıyorum.Ufak bir bakımdan geçerse sorunsuz bir rampa canavarına dönüşebilir
Fiyatım = 1200 Lira Kargo Hariç (Aksesuarları arkadaşlarıma hediye olarak vericem.Lütfen anlayışla karşılayın
) Hayırlı satışlar .
Parçalar
Kadro Set Geotech Oxygen (Slope dizayn , Boy : 54 cm Üst boru 56 cm )
Full Tiagra Vites Fren Sistemi (4600 2x10 vites sistemi)
Mavic Aksium Jantlar (ön jantın bir telinde taşımadan ötürü sanırsam dikine bir eğiklik var . En ufak sorun teşkil etmiyor . akorduna mani bir durum yok.Son fotoya ekledim.)
Maxxis Fuse Kevlar Lastik (lastikler bitik halde , değiştirilmesi gerekiyor)
Guizzo Karbon Sele Borusu (Kadro içindeki aliminyum kısmı derin çizikli.Kadro dışında kalan kısım çiziksizdir)
Concept Gidon (42cm , Focus Bisikletlerin Gidonlarından)
Sedona Gidon Boğazı (110cm)
Gidon Bandı (No Name beyaz , Değiştirilmesi Gerekiyor..)
Sele Selle İtalia Flite Team Edition (Sele miyadını doldurmuştur.Rayların selenin arka ucundaki giriş taraflarında bosluk vardır.Ses yapma problemi var.)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Arkadaşlar tam haliyle bisiklet budur.Neyse onu yazıyorum.Ufak bir bakımdan geçerse sorunsuz bir rampa canavarına dönüşebilir
Fiyatım = 1200 Lira Kargo Hariç (Aksesuarları arkadaşlarıma hediye olarak vericem.Lütfen anlayışla karşılayın