Scudo Sports

Geotech Neon'un sağlamlığı ?

OkanAygün

Üye
Tepki
9
Ben geotech neon almayı düşünüyorum hazırda eskiyi getir yeniyi götür kampanyası varken . Ama sizlere de danışmak istedim nasıldır güvenebilir miyim diye ?

Fiyatı 550'li civarlarda dolaşıyor bu fiyatta tavsiye ettiğiniz daha iyi bisikletler var mıdır ?

Neon'un eksileri artıları nelerdir ? Kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

Scudo
Merhaba,

Neon iyi bir modeldir.. Geotechin en yeni ve cok satan modellerindendir.

Lock out amortisor sistemi buyuk bir avantaj sağlar

Ön freni disk frendir

Bütün donanımları shımano

Kullanan çok arkadaş var yorum yaparlar

Dakar modeliyle aynıdır sadece renk farkı var

• Beğen
Tepkiler: OkanAygün
Ben eşim için aldım ve çok memnun.O bütçelere oldukça iyi bir bisiklet bence.Üstelik çok şık duruyor.Sürerken oldukça keyif veriyor,çok dengeli bir bisiklet.Üzerinde ki amortisör pahalı bisikletlerde ki kadar olmasada çok işe yarıyor.Eğer çok hırpalamazsanız uzun süre işinizi görür.Sıkıldıkça veya eskidikçe üzerinde ki bazı donanımı da (vites grubu,ruble gibi)zamanla üst modelleri ile değiştirebilirsiniz.Bu fiyatlara bu seviyede tabi ki başka bisikletlerde var ama benim tavsiyem sizin içinize sinen bir bisikleti ,satış anında olduğu kadar satış sonrasında da size iyi servis verecek,doğru yönlendirecek,daha sonra sıkıntılarınız veya sorularınız olduğunda ilgilenecek bir yerden satın almanız olacaktır.Delta bisiklet ve tüm çalışan arkadaşlar bu anlamda 4/4'lük hizmet vermektedirler.Beğendiğiniz modeli kullanan biri olarakta tavsiye ederim.Ama biraz daha bütçeniz varsa Ascent modelinide gözden geçirim derim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ascent modeline baktım ama Neon gözüme daha bi hoş gözüktü.Şuan için bana yetecek bir model olacağını düşünüyorum.Akşamları gezinti , şehiriçinde 50 km'lik yol belki yaparım. Dağ,taşta pek kullanmayacağım öyle yerler de pek yok zaten buralarda.

Ulaş bey size sormak istediğim , bu kampanya daha ne kadar sürecek ve şuan elinizde mevcut mu ? ( kadıköydeki yeriniz için soruyorum, istanbuldayım )

Evet dostum bize de Neon modeli daha çekici gelmişti ve de bizde senin gibi asflat ağırlıklı kullanacağımızı düşünerek bu modeli almaya karar verdik.Umarım senin içinde doğru bir karar olur...

• Beğen
Tepkiler: ulas ve OkanAygün
Elimizde mevcut.. Kampanya ay sonuna kadar surecek diye biliyorum.. Ascen de güzel.. en azından full alivio var

• Beğen
Tepkiler: OkanAygün
ben kullanıyorum neon.fiyat ve kalite oranlaması en iyi model geotech'de.

Bu mesajlardan biraz da şunu çıkarıyorum [asfaltta kullanılması veya dağ taşta kullanılmaması] neon zor koşullara gelemiyor mu?

@PRO|Bisiklet

evet mesela ön amortisörü neden üst modeller gibi değil dediniz ?

Ben geçen gün aldım. Bütçem 500-600 YTL arasaydı. En uygun model Geotech Life 28'i beğendim. Sağlam ve kaliteli bir bisiklet. Delta mağazasından Kozyatağına eve kadar gittim. Yolculuk rahat ve zevkli geçti. Şehir içi veya sahilde kullanmak isteyenler için ideal bir bisiklet, almak isteyenlere tavsiye ediyorum. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Teşekkürler ilginiz için güle güle kullanın

Neon ve dakar modelleri donanım olarak çok alt seviyede. Eğer bisikletçiliği biraz ciddi düşünüyorsanız en azından ascent alivio alın derim ben. Bisikletin sağlamlığı, arazide sürülebilirliği falan konusuna gelincede; donanımları açısından kesinlikle rahat EDEMEZSİNİZ(kullandığımdan biliyorum) ama ben kullanıcam dedikten sonra sorun çıkramaz. Ben dağ tepe çok ciddi turlar yaptım bu bisikletle 1 metreye yakın yüksekliklerden atladım banamısın demedi...

Yeniden Merhaba,

Neon ve dakar modelde arka vites altus veya acera olarak degistirildigi taktirde kullanim olarak ascen modelinden bir farkı kalmıyor.

2009 yılı modellerinde bunların hepsi dikkate alınacak ve aradaki farklar ve surprizlerle daha klas modeller çıkacak

ilginizden dolayı teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
arkadaşlar bende bi neon kullanıcısıyım... fiyat kalide dengesi çok iyi... ben çok memnunum... tavsiye ederim...

Yeni model ve yeni renk seçenekleriyle yeni geotech kadrolar ne zaman çıkacak acaba?

bende geotech ascent aldim disk frenli modelinde dagda kullancam henuz bu aksam geldi kargodan bir iki bayira vurdum sorun yasmadim
ileriki zamanlarda zorladiktan sonra yorumlari paylasicam

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Geri