Scudo Sports

Geotech Karbon / Full Ultegra7700 gr

bu kadroyu merak ediyorum doğrusu ilgimi çekiyor. ama bikaç ölçüsünü sormak istiyorum. s m ve l boy oluyor galiba bu l olan değil mi? üst borunun merkezden merkeze uzunluğu nedir? sele borusu çapı nedir? orta göbek ingiliz mi BB30 mu?
satışın yapıldığı siteler sağolsun çok aydınlatıcılar. yol kadrosu olduğunu yazmışlar bitek. :confused:

Scudo
@Servan

kadro 57cm , üst boru 57.2 cm center-center , ön-arka maşa center-center 100.2 cm (çok toplu bir bisiklet) , sele borusu çapını inanı hatırlamıyorum ama 27.2 olmadığını biliyorum.

kadro 53/55/57 ve 59 olarak geliyor Tr ye...

arkadaşlar,

ultegra tüm ekipman satılmıştır gidon dahil doktor arkadaşımıza pazar günü teslim edilecektir.

Kadro-maşa-furş - sele borusu- sele ve gidon boynu ile pazarlıksız 1800 ytl dir almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

gidon boynuna talibim hala, fiyat verirsen harika olur erdoğan

@Fatih Balkış

fatih selam,

pazar günü alım satımı yapayım ondan sonra sana gidon boynunu ayırayım, 70ytl'e pazarlıksız verebilirim, havale veya eft yi bana yapar boynu cadde bisikletden gider alırsın, seleye ihtiyacın varsa onu da vereyim uygun fiyata...

evet arkadaşlar,

tüm ultegra ekipman, jant seti, gidon, boyun satılmıştır.

çok çok uygun fiyatlı ürünlerimi alanların hepsi de durumun farkındadır ve hakkımı helal etmemi istemektedir, hepsine helal olsun buradan birkez daha...

kadro, maşa , furş, sele borusu ve sele için ilan günceldir.

1750 ytl son fiyatdır , isteyen kaçırmadan alır satılmazsa nasılsa sezon 4/5 ay sonra açılır o zaman satarım.

evet Sele de satıldı.

kadro-maşa-seleborusu-furş için ilan günceldir.

1700 ytl olmuştur sele satıldığından dolayı...

satın alan olmazsa ya yaza satarım yada yaza doğru yeniden vaziyeti toparlayabilirsem toplarım , kadrodan memnunum.

erdoğan abi hatırlarsanız yol bis. ayakkabılarınızı satıyorken pedallarıyla birlikte fiyatı kaç tl olur diye sormuştum.eğer ayakkabılarınızı satmadıysanız satmayı düşünürseniz istediğiniz fiyattan (200 tl) pedallar hariç önümüzdeki ayın 10'u 15'i gibi almayı istiyorum.mümkünmüdür? bu arada kusura bakmayın hala özelden msj atamıyorum.teşekkürler iyi akşamlar.

@iconaclast

geç kaldın, ben bisikleti yeniden topluyorum ve satılık ilanını da kaldırıyorum. alanlar faydalandı alamayanlar üzülecek ne yapalım...

hayırlısı olsun ne yapalım.üzülmemeye çalışmaya çalışayım bundan gayrı

Geri