Scudo Sports

Geotech Karbon / Full Ultegra7700 gr

Erdoğan şunu parçalasan satış çok kolaylaşacak, bu arada boğazın uzunluğu ne? Öyle bir durumda talibim.

Scudo
@Fatih Balkış

kadroya talip çıkmadan seti bozamıyorum, boğaz 11cm dir.

ilan günceldir, full ekipman veya full kadro olarak arı ayrı satılabilir, pazarlığa açığım.

çok uygun fiyata vereceğim, gerçek alıcılar çekinmeden arasınlar ltf.

Erdoğan Bey merhaba,

Ultegra set sıfır mıydı bisiklet kurulduğunda ?

@ramo

selam,

evet sıfırdı , sadece ayna kol 200km kadar kullanılmıştı ama o da sıfır alınmıştı onceki bisikletimden takılmıştı.

günceldir, kadro için soru soran arkadaşlar bir zahmet de sorunuza aldığını cevaptan sonra geri dönüş yaparsanız çok iyi olacak, mesaj kutum doldu bu sorulardan ama ciddi ciddi 3 arkadaşdan başka dönen olmadı.

ciddi olarak ilgilenen varsa cebim, mail adresim var arasınlar görüşelim.

kadro satıldığında parçalanarak satışa başlanacaktır.

halen güncel ahlen indirimli, bu fiyata böyle bisikleti bulmanız imkansız.

güncel ciddi indirime devam ama arayan soran yok, yahu bisiklet alacaksanız kaçırmayın bu fiyata bulamazsınız fırsattır.

2878 görüntüleme, 6-7 ad mesaj , ya herkes almak istiyor parası yok ya da herkes bisikletinden memnun benim bisikletimin yuzune bakmıyor.

bugün 3000tl'e bu ekipmanda bir bisikleti alamazsınız bunu biliyrsunuz değil mi...

vay vay vay, mesaj okunma rekoruna koşuyor ama alan yok:boese157: :boese157:

ben foruma her girişimde bakıyorum bu ilana bisiklet süper fiyatıda gayet güzel ama malesef maddi olarak beni aşıyor yinede fotolarına bakmadan duramıyorum

cevaplamak çok mühim değil de bisiklette harika bu yükü taşımak biraz fazla geliyor ama yine de kime satılacağını merak ediyoruz teşekkürler

Geri