Scudo Sports

Geotech fold-up 20.4d "2015"

Tepki
16
İsim
emre caglayan
Bisiklet
Geotech
Yeni katlanır bisikletimden kareler.

Dosyalar

• GEOTECH FOLD-UP 20.4D.jpg
    GEOTECH FOLD-UP 20.4D.jpg
    158,6 KB · Okunma: 137
  • katla 1.JPG
    katla 1.JPG
    53,4 KB · Okunma: 117
  • katla2.JPG
    katla2.JPG
    68,8 KB · Okunma: 114
  • Beğen
Tepkiler: caesar
Scudo
Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Fiyatı nedir acaba, ilk defa disk frenli bir katlanır görüyorum.

1700 TL ön ve arka disk fren. Arkda V ön disk oluyor genelde. Teşekkürler iyi dileklerin için

• Beğen
Tepkiler: caesar
@gaskiller35 Hayirli Olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.Renk uyumunu begendim.
İyi Forumlar Dilerim.

siz bunu alana kadar araştırmalar yapmışsınızdır. max 750 civarında önerebileceğiniz bir katlanabilir bisiklet olur mu acaba?

bisikletiniz hayirli olsun , almayi dusundugum bir bisiklet ve kullanicilara gordugum yerde soruyorum :)

Kullandiginiz sure boyunca arti ve eksilerini yazma sansiniz olur mu , aydinlatici olur dusunenler icin.

bugun 20.4d ve 20.2 katlanirlari iceledim ve surme sansim oldu , bisikletler gercekten cok guzel , yaris bisikleti kullanan birisi olarak uzerlerinden inmek istemedim :)
Katlama sansim olmadi yalniz surus hakkinda kisaca bilgi verecek olursam ;

Oncelikle dengesi cok iyi , donuslerde cok cevik ve bisikletin selesi rahat .Sagindan solundan ses gelmiyor yalniz danisman arkadas ileride ses yapabilecegini ve bakimlari dogrultusunda yaglama yapilirsa ses gidecektir dedi.

Bunun disinda hidrolik disk fren oldugu icin frenleme cok iyi , yalniz goruntu olarak 20.2 ' yi daha cok begendim diyebilirim kirmizi oldugu icin.

Geri