S.a Arkadaşlar yeni aldığım kadromun furç takımını kadroya monte ettim yalnız kadronun altındaki kısımda boşluk var ne kadar sıksamda olmuyor boşluk normalmidir yoksa parçalar eksikmi ?
Teşekkürler
156 tl delta bisikletten aldım yolladıkla furç takımının alt ve üst tarafları aynıydı eski bisikletimin furç takımını sökerek karşılaştırdım ve alt tarafın farklı olduğunu gördüm, değiştirdim .
Teşekkürler ...
arkadaşım yanlış yere yorum yazmışsın anlaşıan forumda yenisin
sana yardımcı olayım :
alttaki mavi yazıyı tıkla
tıkladıktan sonra ordan kendin halledersin zaten başlık yazan yere BİANCHİ CHAMPİON bisiklet aranıyor yazacaksın altındaki mesaj yerinede aynısnı yazacaksın ondan sonra msn adresini veya telefon numaranı yazıp yeni konuyu gönder yazısını tıkla onlar sana ulaşırlar yeni üye olduğun için en kolay iletişim yolu bu
Furş ta bir parça eksik olabilir alt yüksük v.s.
2- Kasronda takarken kasacak şekilde çapraz montelenmeye çalışılırken kadroda çatlak olumuş olabilir .
son olarakta bu söylediklerimden kaynaklı değilse o zaman kadroya furşu takarken araya kola kutusunun kes ve araya sıkıştırarak dene
Aslında siz takarken furç takımını altınıda üstünüde aynı malzemeden 1 kere kullanın bende geotech'im vardı bende ilk kez taktım furç takımını aynen dediğim gibi denersen sevinirim