Resimden kaynaklanan bir göz yanılması var Bence bunun bir sebebide ( adını bilmiyorum sallayacağım) maşanın u borusunun ters tarafta olması.Yani rock shox ve fox lardaki gibi değil...
Benim bisikletle uğraştıktan sonra yaptılar bu bisikleti.Yani yapılırken az buçuk görmüş oldum.İnanilmaz güzel görünüyor çıplak gözle.Sahibi umarım kazasız belasız kullanır.
Dün bir tane de Corratec Revolution modelini full XTR yaptik. Agirligi 8.9 kg oldu. Revolution S kadro kullandik. Kadro agirligi 1140 gr geldi. Daha hafif bir lastik kullanildi diger malzemeler neredeyse ayni.
Manitou platinium 80 mm kullndik yani 9 unun altina indirmeyi basardik.
2008 corratec revolutionlari 100 gr daha hafif yapmislar. Onumuzdeki gunlerde geliyorlar. Onlardan da bir tanesini upgrade edersek ve sıkı bir malzeme kullanırsak 8.5 kg ineriz diye dusunuyorum.
2007 XTR STI kollar gerçekten harika çalışıyor. Revolutionda bunu gorduk. Bakalım bu adamlar daha neler çıkartacak
Alan arkadaşa hayırlı olsun. Nazar değmesin, Kazasız, belasız güzel günlerde kullansın fakat bu mesajları görürse bize bol bol resim atarsa çok iyi olur. Darısı olmayanların başına
Merhaba,uzun yıllar oldu siteye girmeyeli.10 yıl kadar.evet geotech evolution carbon u alan kişi benim.bisikletimde en ufak bir çizik dahi yok.10 yıllık bakıma yarın getiriyorum