Scudo Sports

Geotech Evolution XTR Sram XO Carbon

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Biraz oynayalım dedik sonucunda bu çıktı. En iyi donanımlarla ancak bu kadar olabiliyor.

Fiyat olarak da Maksimum 3600 Euroya çıkıyor...

Donanım olarak Shımano XTR ve Sram XO Carbon Kullanıldı
Amortisor Manitou Platinium (en iyi amortisor)

Scudo
gayet şık olmuş :)

ulaşcım şimdi ilk soru muhtemelen ağırlığı olacak..sen tart en iyisi :)

süper bişey olmuş harika hani derler yaa kız gibi aynen

Fiyat ve ağırlık gayet iyi olmuş
Sanki bi kaç parça değişirse 9'un altına düşeceğini sanıyorum.

Evet bir kaç değişiklikle olabilir örneğin jantlar boyun bir kaç ufak değişiklikle iner :)

@ulas

tam pekı bu bebegın agırlıgı ne dıye yazmak ıcın asagıya ınıyorum.tek kelımeyle harıka

harika bir bisiklet olmus o amortisoru sizin magazada biraz incelemistim harika birsey agzım acık kalmıstı zaten ilk gordugumde :)

Bisiklet gayet şık ve hoş olmuş.;)
Ön vitesi sram yerine xtr kullanılsa daha iyi olurdu gibi geldi bana.:cool:
merak ettiğim sele hakkında bir iki soru sormak istiyorum.Sele bana carbon gibi gözüktü,özellikle rayları carbon sa bu çok hafif olmalı.net ağırlığı ve tek olarak satışının olup olmadığını sormak istiyorum.kolay gelsin.:)

Ulaş'tan önce ben yanıtlıyım İdris :).
Aynı seleyi kullanıyorum. Rayları karbon görünümlü, ancak karbon değil. Krom-Vanadium alaşım. Selenin aslında 2 çeşidi var, diğerinin rayları titanyumdu sanırım. Birisi 170 diğeri ise 180 gr geliyor. Selenin üzeri kevlar ve tabanı oldukça esnek, bu nedenle de çok rahat.
Ben bir kaç defa selenin yanı üzerine düşürdüm bisikleti, kenarlarında ufak tefek soyulmalar oldu ancak hiç bir şekilde kaplaması kalkmadı selenin. Bu da çok hoşuma gitti.

Harika olmuş bisiklet..Sanki carbon bir bloktan yontularak yapılmış gibi:)

hım hem göze hemde hafifliğe önem verenler saldırsın derim

Çok güzel bir bisiklet ağırlığıda çok iyi, darısı olmayanların başına :)

bu bisikletin selesinin markasi ve modeli ne acaba?

@behcetatinc
Ulaş "Supercycle" olmuş tek kelimeyle.İkinci soru da"kaç yapıyo bu abi"olmalı...:D

Maşası Reba World Cup olursa daha iyi olur kanaatim.. Teker seti de daha iyi bir şey olabilir..

Gayet güzel bir bisiklet.Ağırlığı grupları fiyatı herşeyi 4 4 lük.Gerçekten üzerindeki donanımlara gör abartı bir fiyatı yok. Yalnız alttaki resimde ön maşanın açısı biraz dik gibi göründü gözüme sanki maşa ters takılmış edasıyla duruyor(öyle bir şey yok tabiki).Fakat bisikletin komple gözüktüğü resimlerde böyle bir problem yok....

http://img207.imageshack.us/img207/16/dsc035761mz8.jpg

Oksal çok doğal, arka tekerlek yerden 20 cm yüksekte baksana :) Diğer resimlerde bu açıkça belli olduğu için göz yadırgamıyor, ama bu resimde gerçekten sanki alın borusu açısı 80 derece :)

Geri