Scudo Sports

Geotech carbon busikletim calindi

Scudo
@ErayHayta2304

Çalıntı konusunda tam 3 kez, Dünya’nın en güvenli ülkesinde olduğunuzu yazıyorsunuz, sizi uyaran birisine de okuma o zaman ne ayaksın sen diyorsunuz.

İlginçmiş gerçekten. Yalnız merakımı mazur görün. Sizin nerede olduğunuz kimi ilgilendiriyor?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler. :)

Yeni bir Eray Hayta vakası mı yoksa :)

Eray yanlış anlama da forumdaki eski kişilerde zamanında Türkiye hakkında yaptıklarını söylemişlerdi. Sonradan forumdan uzaklaştırılıp, sonradan başka bir isimle 2. kez kayıt oldun sonra yine bir takım konuşmalarından dolayı tekrar uzaklaştırıldın. Bu 3. yeni kullanıcı adı foruma kayıt olman.

Tamam Finlandiyadasın açarsın bir konu orada paylaş video, resim vs. ama insanlar yazdıklarını yaptıklarını görüyor, okuyor, biliyor. Her konuda Finlandiya hakkında bilgi vermeni kimse istemiyor.

Sana şu kadarını söyleyeyim hiç kimsenin Finlandiya umurunda değildir :) burada Türkiye'in bir çok ilinden ve başka ülkelerden bir çok insan var, ortak noktası tek bir yer değil sadece bisiklet üzerine. Finlandiya'da da bisiklet bisiklettir, dünyanın başka bir yerinde de. Orası burası şurası diye ayırt etmeye gerek yok.

Kendine dikkat et (Varo itseäsi)

Cani yanan insanin akil canini daha fazla yakmayin!
Hep bi suclama hep bi sen akilsizmissin demeye getirme. Rahmetli Cem Karacanin su sarki sozlerine benziyor olay

DUSTUM MAPHUS DAMLARİNA
OGUT VEREN COK OLUR.
TOPLASAN O OGUTLERİ
BURDAN KOYE YOL OLUR
ANA BABA BACİ KARDAS
DAR GUNUNDE EL OLUR.....

Arkadasa VARSA BİLGİNİZ(!!!!!!) Bisikletin satilabilecegi bulunabilecegi yerleri soyleyin. Kisisel egolarla icinizde ki (oh olsun diyecek) bencillikle akil vermeyin

Çok geçmiş olsun. Polise gittiniz herhalde? Nasıl bir kilit kullandınız? Keserek mi açtılar? Nasıl oldu?

Bende Dahon var kitlerken seleyi bile söküp yanıma alıyorum. Mümkün olduğunca da kitlemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Dolapdere bit pazarına git saat 05:00 gibi
Çalıntı bisikletler düşüyor,

Hırsız biraz davar biriyse gidip markanın adını bile google da aratmıyacaksa, Bit pazarları ve hurdacıları gezmelesin. umarım bulursun.
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
arkadaşı suçlamayı bırakın ben 300 tl lik bisikletimi kitledim yine çaldılar suçlu kim ben mi ?

@gribisiklet
Polise basvurdunuz mu?
bisikletin calindigi yerin cevresinde veya guzergahlarda guvenlik kamerasi vardir tespiti yapilabilir. Zaten bu isleri yapan kisiler daha oncede bu tarz isleri gecmistede yaptiklari icin bulunmalari kolay olur.

Karbon bisikleti ağaca bağlatmak nasıl bir cesaret örneğidir, nasıl bir meydan okumadır.

Ayrıca bisikletin fotoğrafını bile koymamışsın hocam, sana en fazla şuraya bak, buraya git diyebiliriz. Öteki türlü belki biri ilanın birinde, mahallesinde rastlayacak sana haber verecek. Daha fazla detay paylaşın lütfen.

Hocam bisikletin resmini koyarsanız 2.el ilan site ve sayfalarında falan denk gelebiliriz
Geçmiş olsun:(

Geçmiş olsun, bisikletin fotoğrafını da eklerseniz, 2. El ilanlarda görüp tanıyabiliriz en azından.

Harbiden ya 2 dakikada adamın üstüne çullanmaya ne kadar niyetli bizim millet :) Herkes hata yapabilir; bu da ders olur kendisine, artık dışarıda bırakmaz veya bıraktırmaz bisikletini.
@gribisiklet Bir an önce bisikletin resmini paylaş. O civarda oturan - bisiklet süren çok kullanıcı var forumda, belki gören duyan olur. Ben de o taraflara yakınım.

Dün Erenköy Fizik tedavideydim. Bir arkadaş bisikletini tedavi odalarının oraya kadar çıkartmıştı. İzin almış sanırım. Hatta biri sordu bu bisiklet kimin diye, hastanın diye söylediler. Bende olsam dışarı kilitleyemezdim o bisikleti :D

20180717_122051.jpg
Bisikletin eski resimlerini bulamadim.en son klinikte
kamera görüntüsü bu sekilde.
Etraftaki galericilerin kamerasindan inceleme yaptiriyoruz.hirsiz dun yine gelmis supheli konumda oldugundan resim paylasmiyorum.net resim var.

@demir77 yeni bilgi calisanlarim cumartesi gecesi bisikleti iceri almayi unutmuslar.isyeri kamerasina baktim oazar sabah icerde olmayinca itiraf ettiler.ama gece calinmamis pazar gunduz disarda agaca kilitli dururken calinmis.ustkattan komsu görmüş calisanlar iceri girince bahcede bir iki tur atmis sonra kilidi jurcalamis arkasindan bisiklete binmis gitmis.binip giderkende yan taraftaki komsu görmüş islik falan caldik ama nafile diyor.

• Beğen
Tepkiler: muratokan ve Veto8
araba devrilince yol gösteren çok olur misali kilitlere güvenmemek gerektiği yapılanın yanlış olduğu defalarca vurgulanmış ve fakat hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş

mağdura sende de hata var demek kime ne kazandıracak hırsız dediğin su borusundan beşinci kata tırmanıyor duvar delip yan dükkanı soyuyor

adam gelmiş bi umut gören olur yol yordam bilen olur diye yardım istemiş dışarıya bisiklet mi bırakılır yazmışlar pes vallahi

Geri