Scudo Sports

Geotech carbon busikletim calindi

Tepki
49
Selamlar 1 saat once geotech karbon bisikletim isyerinin onunde agaca kilitli iken cingeneler tarafindan calindi.uzerinde reba masa beyaz sele italiano dtswiss jantlar deore vites takimi kadro uzerinde kedi cikartmalari var.gidon da karbon.
Gorenlerin haber vermesi odullendirilecektir.
05424254784
Yer kadikoy kuyubası ziverbey fahrettin kerim gokay caddesi.ist

Scudo
@gribisiklet Geçmiş olsun, umarım bulabilirsiniz, varsa eğer fotoğraflı olarak duyurursanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@gribisiklet gecmıs olsun hocam pisikletin öyle sakın bırakma dışarda turkıyede hemen calıyolar ben fınlandıya da yasamama ragmen bırakmıyorum! çingen ler bısıklet e bınemez muhtemelen satıcaktır !

Çingene mingene demeyip bunu yapanları koyacaksın hapise ve ağır para cezasına çarptıracaksın, işte o zaman bak bakalım bir daha bisikletlere yaklaşabiliyorlarmı?

Çingene mahallesi diyede bir kavram var, mahalleye girince başına birşey gelmeden çıkamıyorsun. Küfür edeceğim neyse...

Gecmis olsun arkadasim. Insallah en kisa surede bulunur
Yalniz "çingeneler çaldi" gibi bir ifade komple o toplumu suclamaktir, en basidinden irkciliga girer. Gozunuzle gordunuz mu o insanlarin caldigini yoksa bu bir tahmin mi?

+ olayda ilk suclu calan degil, onu sokaga atan is arkadaslarinizdir. Emanete hiyanet icindedirler

Çalışanlar muhtemelen patrondan emir almışlardır. Bisikletin bulunmazsa, bence, bisikletin parasını işyeri ödemesi gerekir. Yani, bu suçlarını telafi etmeleri gerekir.

@gribisiklet
"Carbon" bisikleti ağaca bağlatabiliyorsanız, o zaman çalındığında çok da üzülmeyecek durumdasınızdır.
İçerideki bisikleti neden dışarı bağlatıyorsunuz ki?

Biz 1000 liralık bisikleti market önüne 10 dakika kilitlerken bile acaba çalınır mı endişesi yaşıyoruz.
Kendi düşen ağlamamalı.

dunya nın en güvenilir hırsızlık oranı az ülkesınde bile bırakmıyorum sen tr de bırakıyosun hocam selamlar bulunur umarım muhtemelen satıcaklar onu hemen para ya cevırmek ıcın ınternetten satamazlar ama.. o cıvardakı bısıkletçilere 2el alanlara haber bırak.

Maksat aglamak degil burda bisikletseverarkadaslar ile paylasimda bulunmak.foruma takup eden bisiklet isi yapan arkadaslara haber. bIrakmak amacli.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bu kadar polemiğe gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bisikleti tarif etmek yerine, herhangi bir resmini bulup koymak çok daha etkili olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: igocebe ve Afyon35
dunyanın en guvenli ülkesınde olsamda dıkkat etmek lazım park konusu önemli mesele !? gecmıs olsun ama ders de olsun ki bıdahakı bisikletını yolda orda burda bırakmazsın .. tr de olsam bısıkletı asla yanımdan bırakmam cunku hırsız dolu yanı buranın 100 katı tehlıkede bısıkletın.. ayrıca kilit ne kullandın . bısıklet hırsızları çok cunku dunya da heryerde varlar..
genelde ınsan ıcınde goz onunde olan yerlere bırakmak lazım ve uzun surelı park etmemek lazım , onun dısında road bıke ise benım vıdeo dakı ayaklığı cantanıza atarsınız istedıgınız yerde pıknık mı yapacaksın dırek tak dursun makıne :harika:

@gribisiklet Ağaca bağlı 24 saat mi bırakıldı dışarıda? Ve nasıl bir kilit kullanılmıştı? Kestiler mi kilidi?

Geçmiş olsun bu arada. Umarım bulursunuz.

@ErayHayta2304
Ne finlandiyaymış arkadaş!
Her başlığa yazma artık şunu, işten gelip şuraya kafa dinlemeye gelen onca insan var. 3. Kez banlanacaksın yapma şunu.

Geri