Bu "sezon bitiyor fiyatlar düşer.." mantığı bisiklette pek işe yaramıyor sanırım. Hem düzenli indirim olmuyor, hem de boyuna göre kadro kalmayabiliyor, bırak boyuna göre olanı, herhangi bir boy kadro bile kalmayabiliyor beğendiğin bisikletten. Misal; sedona borla, hiç kimse bulamıyor şu sıralar...
Bu konuyla ilgili şu linke de bakabilirsin:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=28822
Ayrıca; Geotech Ascent ile Trek 3700ü ben de epey düşündüm bisiklet alırken. Garanti konusunu kafana takma. Kızıltopraktaki Delta Bisiklete gidince anlayacaksın dediğimi. Serkan Bey ve Ulaş Bey her türlü kolaylığı sağlayacaktır. Serkan Bey'in bizzat bana söylediği cümle şu Geotech Ascent hakkında: "Bu kadroyu çatlat, gel sana yenisini vereyim.." Malına güvenmeyen bir satıcı böyle bir cümle kuramaz takdir edersin ki. Öte yandan söylediğine göre ömür boyu garanti Türkiye'de geçerli değilmiş, yani ülkemizde yasalar alınan bir ürüne maksimum 6sene garanti süresi biçilebildiğini sölüyormuş, o yüzden pek de bi anlamı kalmıyor ömür boyu garantinin sanıırm. Emin değilim ama böyleymiş..
Trek3700ün vites takımı da jantları da daha kötü Ascent'ten. Tek kat alüminyum jant var üzerinde bildiğim kadarıyla. Trek alt serilerinde markasını satmaktan başka bir şey yapmıyor.
Ascent'in vitesleri alivio en azından..
Ben bütün bu çelişkilerden sonra ve 2 haftalık bir araştırma sonucunda bütçemi biraz daha arttırmanın en mantıklı yol olacağını düşünüp Corratec X-Vert Motion aldım. Daha yukarı çıkamam diyorsan, iki bisikleti de yakından gör, bir çok satıcıyla konuş ve kararını ver derim ben. Hangisini alırsan al yaptığın seçimden memnun kalacaksındır..
Çok uzun yazdım içimden geldi

Umarım işine yaramıştır.