Scudo Sports

geotech ascent (BURSA)

canol

Üye
Tepki
0
arkadaşlar ben bu bisikleti almaya karar verdim ama bursada nerden alcamı bilmiyorum,,yardımcı olursanız sevinirim..

Scudo
bursayı bilmem ama istanbulda delta bisikletten alabilirsin .ayrıca netten kargoylada olabilir

netten alabilirsin bende geotech ascent disk alivo aldim sana bir kutuda yollucaklar sadece tek boy alyans kullanarak topluyorsun lastikleri bile sisik halde geliyor
benimki bu aksam geldi tek boy alyansla kurdum
sadece on disk fren kablosunun kelepcesi asagida kalmis lastige surtuyor onun daha yukari alinmasi gerekiyor yada daha farkli bir mudahalae gerekiyor yarin deltayi arayip bu konu hakkinda onlardan bilgi alicam yani netten almani tavsiye ederim deltanin destegi cok iyi sana cok yardimci olurlar siddetle tavsiye ederim fiyat konusundada iyi fiyati ben bisikleti kurduktan sonra suruse ciktim gayet keyifli tavsiye ederim almani

• Beğen
Tepkiler: ulas
Gereken söylenmiş zaten.. Netten güvenle alabilirsiniz.

netten alabilirsiniz demistim
ama soyle bir sorun var
bendeki sansizliklar
1-on diskin kablosunda problem cikti yanlis monte edilmis cunku mugladan alan bi arkadasin gonderdigi fotorafta farkli dolaniyo o yuzden bunu monte edip kargoya koyan arkadaslara sesleniyorum lutfen dogru takin
2-on vites aktarici her yere deyiyor 2 deyken 3. disliye 3 teyken plastik korumaliga ve 2. dislige sol tarafi degiyor
3-bayirdada yuklenince arkadaki vitesler farkli dislilere atip duruyor ve bayir cikilmiyo elime almak zorunda kaldim
4-vites ayarlari kendi kendine degisiyor ne hikmetse zorlanmalarda
sonuc aldigim bu geotech ascent disk alivio ya cok vasat bisiklet yada bana yanlis ayarlar ile gonderildi
sehirde bile performans veremiyen bi dag bisikletini almak istermisin bilmem
ilk montaji yapan arkadaslardan bu konularda daha dikkatli olmasini istiyorum
eger bolgende delta bisikletin bayisi yoksa
kesinlikle o bisikleti almani tavsiye etmem cunku meydana cikan problemleri tek basina asman zor
delta ile yaptigim tum telefon gorusmelerine ragmen problemleri asamadim
eger o bisikletin uzerindeki donanimdan anlamiyorsan ve bolgende bir bayisi yoksa kesinlikle alma parana yazik olmasin daha cok para ver iyisini al
bu benim objektif gorusum not bu arada bisikletimi alali 7 gun oldu bisiklet bu tarz problemler yapmaya devam ederse sinirden kirabilirim

bu kadar karamsar olma :) 3 hafta oldu ben alalı ama kutudan çıkarılıp toplandıktan sonra ki 5 dk kadar sürdü viteslerde biraz ayar yapılması gerekti o kadar :) gerçi ön attırıcıda hala bir sorun var 3. dişliye geçerken ama birkaç gün sonra tekrar ayarlamalar yapılınca düzeleceğine inanıyorum çünkü tellerin tam olarak oturması zaman alıyormuş ve arada ayarlanması gerekiyormuş :) delta bayisi olmasa da işi bilen bir bisikletçi sorununu halledebilir sanırım :) diye düşünürken diğer konudaki mesajını gördüm ama belki yaşadığın yerde ayarlamayı bilen biriyle karşılaşırsın ya da forumdan bulabilirsin?

• Beğen
Tepkiler: spawndruid
bugun tekrar bi deneme surusu yaptim 30 km uzeri yol yaptim parkurun cogu inisli cikisli cukurlu cogu etabinda yol dahi yoktu bisikleti baya zorlayip deneme firsati buldum
on disk fren kablosunu sonunda olmasi gerektigi gibi yaptim alet kullanmadan elle cozulen bir problem
arka vitesler gayet iyi egimde super atiyo seri ve sorunsuz hic sorun yasamadim
on vitesler duz yolda sorunsuz calisiyor plastik korumaligi disa dogru aldim biraz jonta ve daha buyuk vidalar kullanarak simdi hic bi yere surtmuyor duz yolda sorunsuz atiyor
yalniz egimde yetersiz bir turlu vites degismiyor 3 ten 2 ye yada 2 den 1 e atmio sadece egimde problem var arka ise egimde bile super ve seri
biraz daha tecrube ettikten sonra one daha iyi bi sistem takicam su an uzerindeki donaninim yetersiz belki baskalarininda bu sekilde sikayeti varsa diger bisikletlere farkli bir donanimla piyasaya sunulabilir
amartisor super cok islevsel baya konfor sagladi bana
pedallarinda dayanikli olmasi iyi bir iki kere fazla yattim yere surtturdum metal alasimli olmasi sevindirici
frenler hic sorunsuz calisiyor her turlu ayarini benim gibi hic anlamayanlar bile yapabiliyor bu arada bozulcak diye korkmayin kurcalayin kurcalarken bisikleti kesfediyorsunuz
su an tek memnuniyetsizligim on vitesin seri olmamasi ve egimde zorlanmasi
fiyatina gore guzel bir bisiklet alicak herkese tavsiye ederim (on disli vites kisminin biraz daha calismasi lazim daha iyi bi sistem takilmali kanimca)
23 mayis 2009 arazide yaptigim deneme surusu sonrasi ve ayarlamalardan sonraki geotech ascent disk alivio bisikletimin yorumlaridir alicak arkadaslarin dikkatine sunulur

valla ben aldım aynısından bisikletçiye bakımını yaptırdım ikiay oldu hiç bi sorun yok

Ben de Ascent tavsiye ederim. Shımano Alivio donanımlı.

Arkadaşlar unutmadan belirtmek gerekiyor. Ascent modelleri Stoklarda bitmek üzere bilginiz olsun.

Geri