musicapuerte
Üye
- Tepki
- 0
Geotech Air alüminyum yarış bisikletine citibike gidonu fren kolu ve vites değiştiricileri taktırdım.
Bana maliyeti : sıfır mağaza fiyatına yaptığım masrafları da ekleyince 1600TL
Satış fiyatım : 750TL
Değiştirdiğim parçalar :
Gidon Değişimi: Geotech Air üzerindeki Sora ön arttırıcı ve fren kolları bulunan yarış tipi gidonun Delta`ya verilip yerine alüminyum dağ gidonu + schimano deore gidon üzeri vites değiştiricisi + schimano v-brake fren kolları + boğaz takılması :
160 TL tuttu
..........
Ruble Değişimi : Geotech Air üzerindeki 9`lu vites rublesinin çıkartılıp yerine yine 9`lu ama yokuşta rahatlık sağlayan daha büyük dişlilere sahip başka bir orginal schimano ruble takılması :
40 TL (yine Delta`da)
.................
Çatal Değişimi : Geotech Air üzerindeki ön çatalın Delta`ya verilip yerine daha hafif ve gidon boyunun yükselmesini sağlayan başka bir Geotech çatal takılması :
80 TL
................
Bir daha gidon değişimi : 2. Gidonun da Delta`ya verilip daha hafif başka bir alüminyum gidonla değişimi ve gidon genişliğinin kesilerek daraltılması : 20 TL
.........................
Dış ve iç lastiklerin yenilenmesi (aynı orjinal lastikler takıldı) : yenilendikten sonra kullanılmadı.
80 TL
........................
Tüm değişiklikler Delta`da Serkan tarafından kaliteli malzemelerle yapıldı.
Geotech Air`in mağaza fiyatı 1200 TL. Benim bisiklete taktırdıklarım 400 TL`yi geçmiştir.
Satma nedenim : yokuşları daha rahat çıktığım bir dağ bisikleti aldım.
Kadro ve diğer bileşenler: Alüminyum
Kadro : Medium
Aynakol : Lasco
Vites kolları : 9`lu Schimano Deore
Arka arrtırıcı : Sora
Zincir : Kmc
Ruble : 9`lu Schimano Deore
Ön arka göbek : rulmanlı quando
Gidon boynu : ZZYZX (açı ayarlı )
Gidon : Alüminyum
Jantlar : 28 (weinmann)
Sele borusu : Alüminyum
Frenler : Tektro
Fren kolları : Schimano V-Brake
Ağırlık : 10 kg (bu hali)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bana maliyeti : sıfır mağaza fiyatına yaptığım masrafları da ekleyince 1600TL
Satış fiyatım : 750TL
Değiştirdiğim parçalar :
Gidon Değişimi: Geotech Air üzerindeki Sora ön arttırıcı ve fren kolları bulunan yarış tipi gidonun Delta`ya verilip yerine alüminyum dağ gidonu + schimano deore gidon üzeri vites değiştiricisi + schimano v-brake fren kolları + boğaz takılması :
160 TL tuttu
..........
Ruble Değişimi : Geotech Air üzerindeki 9`lu vites rublesinin çıkartılıp yerine yine 9`lu ama yokuşta rahatlık sağlayan daha büyük dişlilere sahip başka bir orginal schimano ruble takılması :
40 TL (yine Delta`da)
.................
Çatal Değişimi : Geotech Air üzerindeki ön çatalın Delta`ya verilip yerine daha hafif ve gidon boyunun yükselmesini sağlayan başka bir Geotech çatal takılması :
80 TL
................
Bir daha gidon değişimi : 2. Gidonun da Delta`ya verilip daha hafif başka bir alüminyum gidonla değişimi ve gidon genişliğinin kesilerek daraltılması : 20 TL
.........................
Dış ve iç lastiklerin yenilenmesi (aynı orjinal lastikler takıldı) : yenilendikten sonra kullanılmadı.
80 TL
........................
Tüm değişiklikler Delta`da Serkan tarafından kaliteli malzemelerle yapıldı.
Geotech Air`in mağaza fiyatı 1200 TL. Benim bisiklete taktırdıklarım 400 TL`yi geçmiştir.
Satma nedenim : yokuşları daha rahat çıktığım bir dağ bisikleti aldım.
Kadro ve diğer bileşenler: Alüminyum
Kadro : Medium
Aynakol : Lasco
Vites kolları : 9`lu Schimano Deore
Arka arrtırıcı : Sora
Zincir : Kmc
Ruble : 9`lu Schimano Deore
Ön arka göbek : rulmanlı quando
Gidon boynu : ZZYZX (açı ayarlı )
Gidon : Alüminyum
Jantlar : 28 (weinmann)
Sele borusu : Alüminyum