Scudo Sports

Geniş Aile (DH-XC-DJ)

Scudo
Herkese teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun.

Abi sen nerde takılıyorsun? Seninle tanışalım :) ilk defa böyle bi koleksiyon görüyorum. Bende dj ve fix var sen işi baya abartmışsın.

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
Hepsi senin mi bunların ya valla baya sağlammış :D Güle güle kullan :)

• Beğen
Babanız bisikletçi herhalde:DYol bisikleti falan da katın koleksiyona:DTahminim para sizin için mühim değil:Dİyi günlerde kullanın.

• Beğen
Yorumlar için teşekkürler.

Enes ben Ankara'dayım. Ankara'ya yolun düşerse tanışırız inşallah.

Yol bisikletinden hiç haz almıyorum yani 30 bisiklet dahi olsa bir tane yol bisikletim olmazdı.

Babam bisikletçi değil ve bunlar hep alın teri. Bu arada bisikletlerin parçalarını Türkiye'den almaya kalksam kesinlikle bunları toplayamazdım. Bu bisikletlerin bu hale gelmesi yıllar sürdü. Aslında o kadar ucuza aldım ki çoğu malzemeyi :) Giant XTC Zero Hybrid kadro sadece 300 TL'ye mal oldu ve Boxxer maşa sıfırken yalnızca 250 dolara gelmişti bana ve dolar o ara 1.2 TL idi. Yani almadan önce iyice araştırıp alırsanız göründüğü kadar pahalı değil aslında.

• Beğen
Tepkiler: erhanfirat
@-erkan-

Vay be birini bana verin bari koleksiyona bak :)
Hocam bende 29" dağ bisikleti istiyorum 500-900 TL arası napabilirim ? :)

• Beğen
Elinize mı saglık diyeyim emeginize mı saglık diyeyim yoksa başka ne diyebilirim bilmiyorum

• Beğen
son fotoğraftan bir önceki kare semt olarak neresi?hacettepemi veya yurt dışımı?

Herkese teşekkürler. Yurtdışında üniversite yerleşkesi orası.

http://img14.imageshack.us/img14/8127/img0192djg.jpg

Pedalların orada ki disk mi? Nedir?

@Sercan Can

ben yardımcı olayım turuncular zincir gergisi o aynakolun arkasında kalanda gergilerin bağlanma yerleri yanlış bir bilgi verdiysem affola

bu arada bende yorumumu katayım harbiden geniş aile olmuş her birine kazasız belasız binin

• Beğen
Geri