Scudo Sports

Genç bisikletçiler aranıyor . . .

yol bsletınde oldukça hırslı bır sporcuyum eğer ilgilenyrsanz 05448916414

Scudo
merhaba arkadaşlar bana yardımscı olursanız sewinirim
ben yol kulanıyorum :D

Bende geçen sene antremanlara katılmıştım eskişehir gençlik sporda eğer eskişehirde faliyetler varsa bende katılmak isterim

@emrah_atillabisiklet

Atilla Bey bu formaları nerede yapıtırıyorsunuz?Ben İzmir'deyim.Teşekkür ederim formalarınız çok güzelmiş

Yeni bir takım kurarak size rakip değil destek olmak isterdim takım kurmak için ne yapmalıyız?

ben atilla bisiklet takımına girmek istiyorum 2 senedir bu sporu yapıyorum düz yolda tecrübem var mersindeyim takıma girme imkanım nasıl

sporculara ne gibi destekler veriyorsunuz acaba örnek verebilir misin

çok mutlu oldum çocuklar,sevindim. başlamak başarının yarısıdır. bir gün yarışlarda, o muhteşem güzel formalarınızla sizleri görebileceğiz.
gönülden kutlarım hepinizi, keşki ömrüm yetsede sizleri yol kenarlarında alkışlayabilseydim. ama inanıyorum başaracaksınız. başarmak zorundasınız..( bu arada ben 69 yaşındayım.)

• Beğen
Tepkiler: gookmen
@ayla abdan

bende kendimi yaşlanmış(52) olarak görüyor herşeyden çekilmek isterken yazınızı gördüm ve önünüzde saygıyla eğiliyorum bundan sonra forumda hep sizin yazınızı arıycamdan emin olun saygıdeğer ayla ablamız

murat ağırdilli bey oğlum. ben senin yaşındayken günde 3 saatte yakın bisikletin, hemde yol bisikletinin üstündeydim. bu sporu en güzel şekilde yapabilecek yaştasın. kimseyi dinleme. ama ARMSTRONG la yarışmayı düşünmüyorsan tabii.
sadece pedalların sesini dinle,rüzgar ın yüzünü okşamasına müsade et, ve ÖZGÜR lüğün dadını çıkar.

• Beğen
Tepkiler: murat ağırdilli
@ayla abdan

ayla ablacığım halen biniyorum 35 senedirde bırakmadım ölene kadarda bırakmaya niyetim yok saygılar armstrongla yarışmıycam söz

• Beğen
Tepkiler: ayla abdan
ben aydın nazilliden onur eskimez ben racebike sürüyorum lisansım var sizin gruba katlabilirmiyim katılabiliniyormu*

İyi günler, ben İzmirde yaşıyorum, 18 yaşındayım. yaklaşık bir yıldır bisiklet sporuyla uğraşıyorum ve uzun tur bisikletçiliğiyle ilgilendim daha çok. İzmirdeki bir çok mtb parkuruna girdim, ciddi anlamda yarışlara hazırlanmak isterim. İzmirde takımınız var mı?

Not: benim kimlik yaşım 18 dir.

ben antalyadayım 96 doğumluyum daha önümde zaman var galiba ama antalya da böyle herhangi bir takım yada kuruluş hakkında biligileriniz varsa geleceğin CONTADOR una oldukça yardım etmiş olursunuz:)

bu arada askeri liseyi kazanıp İstanbula gelebilirsem askeri okul böyle bir şeye izin verirmi?

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Geri