Scudo Sports

Genç bisikletçiler aranıyor . . .

Scudo
Yol Bisikleti Takımı için başvurabilir miyim ! Msn adresim umutalumutal@hotmail.com

bir kaç ön bilgi alımı için msn den görüşebilir miyiz? Aynı zamanda masa tenisi oyuncusuyum. Cevabınızı bekliyorum. Hoşça kalın.

Bende istiyorumda bir türlü gelemedim zaten yatılı okul yüzünden sadece haftasonları binebiliyorum:boese157: :(

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Çorluda sorun olmassa Mtb katagorisinde yarışabilirim.bir tane yarış deneyimim oldu.1 senelik Mtb tecrübem bulunmakta.Yıl içinde pek cok uzun turlara katılmış bulunmaktayım.Üniversite ögrencisiyim.18 yaşındayım.
tel:5457220379

Çalışanlar antrenmanlara nasıl katılıyor!?

@fatih gül

pazar günleri toplu anternman yapıyoruz haftaiçi evleri birbirine yakın olan sporcular ikişerli üçerli gruplar şeklinde çıkıyorlar tabii okul ve iş saatlarine göre saygılar...:in:

Bu tür kuluplerin olması ve sporcuların sahipsiz olmaması çok güzel.Özellikle bu zamanda gençlere sahip çıkılması ayrı bir güzel.Diğer yerlere verilen destekler bu tür kuluplere verilse her anlamda faydalı olur diye düşünüyorum.
Emeği geçen herkese ve katılacak olan genç sporcularada da başarılar..

merhaba
ben 93 doğumluyum. daha önce hiç yarışa katılmadım bu sene başlamak istiyorum. kırklareli/lüleburgazda oturuyorum.
katılabilirmiyim yada katılmam için gerekli olan kriterler nelerdir?

Keşke 17 18 yaşlarındayken böyle bir fırsatım olsaydı :) Gerçekten çok imrendim!!

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
Genç ve hevesli sporculara destek olduğunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Çok düşünceli bi davranış..:in: :)

Genç sporcular için kaçırılmaz bir fırsat, "spor yapmak istiyorum, yarışmak istiyorum ama imkanım yok" diyenler için artık bahane kalmamıştır.
Yarınlarımınızın potansiyel yarışçılarına, şampiyonlarına bu imkanı tanıdığı ve ellerinden tuttuğu için başta sevgili Atilla abi olmak üzere tüm Atilla bisiklet kliniği çalışanlarına ve emek verenlerine kendi adıma ve yarış camiası adına çok teşekkür ederim...

benide alırmısnız yaşım 31 antalyadanım ama hiç bir şeyim yok of ya bende yapmak istiyorum spor atilla abi serkana bi geçen sene antalya açılış yarışında yanında konuşuyordum belki hatırlayamadın ama çok istiyorum bende yarış koşabilmeyi abi ya

merhaba .bu organize için gercekten Atilla abi teşekürler.Sporu genc yaşta başlamak gerekir ki bunuda atilla bisiklet saglıyabiliyor ne mutlu.bazı takımlar gibi sporcu bir yerlerde yetişip, dereceler(madalya-kürsü) alıp,sonra bu sporcuyu takım almak kolay olur.iş ki genc nesli alıp 0 dan sporcu yetiştirmek.başarılar

Geri