Scudo Sports

Gemlik sahilden Yalova 25 nisan pazar

Scudo
hocam son gönderdiğiniz linkide baktım zaten sizin ev bark bisiklet olmuş:D benim bisikletini manevi değeri var napcan:D ben bu biskletlede giderim uludağa inşallah:p

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
benim merak ettiğim bir durum var jant telinde et pişirdik tamam ama o ısınan jant teli dayanıklılığını yitirmezmi bu arada gezi muazzam güzel manzara karnımı acıktırdı :)

• Beğen
@umittosun

evet kesinlikle zararlı jant telleri mukavemetini yitirir. biz yemek yerken lastik patladığının farkına varınca, yama yaparken böyle bir şey aklımıza geldi sadece espiri olsun diye çekilmiş bir resimdir :D

Kadir Abi, bu müthiş resimler bir ziyafeti anlatıyor. Bisiklet, doğa, yemek: üçlü ziyafet olmuş resmen. Yapmak istediğin rotayı çıkarmana sevindim. O yol tahmin ettiğim kadarıyla bolca iniş çıkış içermekte, tempo tutturmak bayağı zor. Tebrik ederim sizleri. Görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Güzel bir tur olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Havalar yeterince ısınmadan tam zamanında yapmışsınız.

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş. her şey çok güzel gözüküyor. Turgut kardeşimi de etabı tamamladığı için tebrik ederim, çünkü çok zorlu gözüküyor, hele benim için imkansız gibi :) Kadir abi çok güzel fotoğrafları bizimle paylaştığın için teşekkürler. Ben de gezmiş kadar oldum :)

• Beğen
Şelale fotoları kartpostal gibi olmuş. Teşekkürler paylaşım için.

@Cihan Bilgiözü

Çok teşekkürler Cihancım :)
bu Turgutun ilk zorlu turuydu maşallah zorda olsa etabı tamamladı..
ayrıca imkansız diye birşey yok, yeterli idman yapıldıktan sonra aşılmayacak yol geçilmeyecek etap yok yeterki sen iste :)

@bicycler

Teşekkürler arkadaşım..
Bu şelale hakikaten görülmeye değer güzellikte bir yer..

• Beğen
Tepkiler: bicycler
Daha önce kullandığım bir güzergah.Bazı yerleri zorlasa da insanı ruhen çok dinlendiren bir yol.
Fotoğraflar güzel, geziniz güzel, siz güzel tebrikler :D

• Beğen
Yazın kullanmayı düşündüğüm bir güzergah. Fotoğraflar ve yazılar beni aydınlattı. Teşekkürler.

• Beğen
akşam akşam aç karınla baktığım fotoğraflarda beni en çok heyecanlandıran kısım turun yemek yenilen kısmıydı açık havada mangal gibisi olamaz... bu arada jant kebabı hangi yöremize aitti?

• Beğen
@aliöğretmen

Kesinlikle tavsiye ediyorum bu güzergahı.Çok tur yaptım o yollarda.Özledim şimdi :rolleyes:

Geri