Scudo Sports

Geleneksel Abant Turu

Arkadaşlar 9 Şubat değil 17 Şubat

Scudo
17 şubat güzel tarih,

rakamsal olarak kişi başı ne düşecek,açıklama yapabilirsek Ulaş cım iyi olur..;)

50 - 60 YTL civari duser. Otobus parası / yolcu adedi

Bu arada unutmadan Ankara ekibi yine bize mangal yapacak haberiniz olsun ;) yemekten de yırttık yani :)

Ulaş, gidiş-dönüş saatleri yaklaşık nedir?

şimdi Otobus nereye kadar gitcek?(abanta mı,yoksa otogara kadar mı)

Abanta kadar gidecek. Gelmek isteyenler biran once bildirsin. Cunku sınırlı sayıda gidecegiz.

Ben de geliyorum Ulaş, iki kişiyiz.. Bizi de dahil et lütfen.

Arkadaşlar 17 Şubat günü tuttuğumuz otobüs kızıltoprağa gelecek her zamanki gibi

saat: 07:30 - 08:00 gibi hareket edeceğiz saat 11:00 gibi abantta olacağız. gezimizi tamamladıktan sonra saat 15:00 gibi mangal partimizi yapacağız :) mangaldan sonra geri döneceğiz belli yerlerde mola vererek çay molası yapacağız

• Beğen
Tepkiler: ahusenem
17 şubat süper bir tarih.gelmeyi çok isterim. listede yer vardır umarım.

bir de geçen seneden tecrübeli arkadaşlar: yanımızda ne getirmemizi tavsiye edersiniz. yedek yün çorap. kuru bir çift ayakkabı vs?

@ahusenem

Ben 3 çift yün çorap giydim fayda etmedi,iki yün çorabın arasına poşet giymek iyi sonuç verebiliyo.

Çok fazla bir şeye gerek yok aslında. Normal kışlık bisiklet giyiminiz ve yedek giyim yeterli. Mümkünse ayakkabı kılıfı veya tozluk

Arkadaşlar liste dolmak üzere gelmek isteyenler beni arasın 0 216 450 66 30

Geçen sefer gelemeyenler ağlama duvarını boylamıştık, ama bu sefer kaydımı yaptırdım Abant da görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
@ulas

Merhaba Ulaş, Listeye benimle birlikte Mehmet ÜLKÜ ve Recai ERTAŞ'ıda eklermisin. Teşekkürler.
532 336 19 60

• Beğen
Tepkiler: ulas
Tamam arkadaşlar sizi kara listeye aldım :)

• Beğen
Tepkiler: engin engin
Bu arada bisikletsiz de gelinebiliyor bir de yürüyüş ekibimiz var. İsteyen arkadaşlar eşini çoluğunu çocuğunu da :) getirebilir

Ulaş abi karda bisiklet keyfi yapacaksak beni de ekler misin, %90 gelirim.

Geri