@muratokan
karalamak olmamalı diyorsunuz ; neye göre kime göre karalamak neye göre kime göre eleştirmek sayın
@muratokan.
bu ülkenin bisiklet hakkındaki durumunu da eğitimini de kanunlarını da sevmiyorum ve terketmiyorum ne olacak şimdi ?
bu ülkede bisikletli ölüm kaza sayısının benzer nüfustaki ülkelerden fazla olmasını sevmiyorum ?
bu ülkenin trafik kurallarının rahatça çiğnenmesini sevmiyorum ve başka ülkelerde pekala daha iyi trafik kurallarının olduğunu biliyoruz.
çözüm sunun diyorsunuz ? çözümün konuşulması esnasında en ufak bir söylem yalnışında/eksiğindeaman ülkemi karalama diye korkacağınıza sesimizi kanun koyucuların duymasına siz de katkıda bulunun !
ben günlük hayatta olanı spsyal medyada, çevremde paylaşmakla vy bisiklet turu düzenleyip bisiklete dikkat çekmeye çalışarak çözüm üretebiliyorum (o halde hatayda bu da yasak dendi ve zaten bayağıdır o haldeyiz bu haldeyiz.)
ama kanun koyucu taksi haklarını savunurken pekala zahmet edip bisikleti de gündemine alabilir zahmet olmazsa.
bu ülkenin tüm dönem kanun koyucularının bisiklete ve bisikletli yaşama olan bakış açılarını sevmiyorum ve terketmiyorum.
ÇÜNKÜ BU ÜLKE VATANDAŞLARININ DA BİSİKLET GİBİ GÜZEL VE KÜLTÜRLÜ BİR HAYATA LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR, BU ÇAĞDA BUNUN BAŞARMANIN ATOMU PARÇALAMAK KADAR ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.