Scudo Sports

Geceye Bir Türkü Bırak

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Türküleri çok severim, severek dinlerim. Bugün bu türküyü dinliyorum. Umarım siz de beğenirsiniz. Bir türkü de siz bırakırsanız çok mutlu olurum💙🙏🏻

Scudo

Muğla türküsünü çok severim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu başlığı kesintisiz takipte olacağım. Forumdaki arkadaşlardan arzum odur ki ,bu başlıkta yarışalım. Aşıkların,Ozanların ve Türkü ustalarının dilinden saz tellerine dökülen şaheserlerini burada paylaşalım. Kaynak verelim ,Rahmete ulaşmışlara saygılarımızı sunalım. Saz eşliğinde ,söz eşliğinde atışalım.

@Anonim isabetli bir başlık olmuş. Sağolasın, varolasın. 😍 😍 😍 🌷 🌷 🌷 🧿🧿🧿

Musa Eroğlu Üstadımızın "Yürü be Haydar" şaheserini Özlem Özdil harika yorumladı. Babası Aşık Dursun Özdilin elinden yetişen Özlem Özdil ise bu işin hakkını veriyor. O bir gurbet bülbülü. Sazıyla ve sözüyle uzakları yakın eyledi. Güler Duman, Musa Eroğlu ve bir dünya başarılı Türkü Üstadıyla harika işler başardı. Türküseverler Ona aşık, O ise Türküseverlere ve Türkülere aşık. Sazını elinden bırakmıyor. Sözü ve yorumu kalplere esenlik veriyor. Var olasın Güzel Ozanımız Özlem Özdil. Başımızın tacısın.🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Son yıllarda Aliye Mutlu sesine aşık birisiyim. Her parçayı muhteşem yorumluyor, çok duru ve mükemmel sesi var.

Bazı türküler vardır.

Üzerinizde sizi örtecek çadır bile yokken duygulanır, mırıldanırsınız.

ALLAH onlara her daim yardım etsin, biz burada rahat uyuyorsak, bisiklete biniyorsak, geneli yoksul ailelerin kahraman çocuklarının sayesindedir ...

Geceye Bir Türkü Bırak

Kendimce bağlama çalıp söylemeye çalışıyorum.
Buradan izleyebilirsiniz:

(link)

• Beğen
Türkü değil sadece, ezgili bir yürek...
Haksızlığa, zorbalığa, namertliğe bir isyan..
Kendisini tanımayanlar "Türkü" dinlememiştir..

• Beğen

Son günlerde bu türkünün remixlenmiş halini rezil bir şekilde sosyal medyada story çekenlerin fonunda duyabilirsiniz.Her şeyi bozmakta üzerimize yok.

• Beğen
Bunlar da benden gelsin. Gece dinlersiniz arkadaşlar

• Beğen
En çok paylaşım yapacağım konu bu olur sanırım. 😀 Reyhani usta ile başlayayım.

• Beğen
Geri