Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geçen Hafta TV ye çıktım :)

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
348
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Geçen haftalarda NTV ye çıktım. Program yeşil çevre mi yeşil adam mı onun gibi birşeydi. Bu arada Çanakkale ye geldim ( Adanadaydım ) Çanakkalede olanlar varsa görüşmek isterim ...

Neyse konuma döneyim sadece komuoyunu bi bilgilendireyim istiyorum. Belki duymuşsunuzdur Kazdağlarında siyanürle altın aranıyor diye.. Ben Sondaj şirketinde o bölgede şantiye şefliği yapıyorum. Siyanürle uzaktan yakından işimiz yok. Biz sadece yer altından numune alıp analiz ediyoruz. TV lerde basbas bağırılan doğa tahrip ediliyor , işte kimyasallar çevreye zarar veriyor falan hiç birine lütfen kulak asmayın. Çalıştığımız bölgede mazot-hidrolik yağ vs toprağa degebilecek heryere , çok güçlü yırtılmayan naylonlardan seriyoruz. Evet bir kaç ağaç kesiyoruz maalesef ama o lokasyonu tamamladığımızda yerine inanın bir sürü fidan dikiliyor. yani biz cevrecilerden cok daha fazla düşünüyoruz. Aklınızda bu tarz sorular kalmasın diye böyle bir açıklama geregi duydum.

Çanakkale ciarında varsa MTB kullanan bi ara oturup sohbet etmek isterim zira bu tarafta henuz sosyal ağ kuramadım. Ki bölge halkıyla bu ilişkiyi kurmam çok zor görünüyor :)

Scudo
Vaay bee. Tv hee? :D

Bi ben çıkamadım. :D

Çevre, doğa severliğiniz de çok güzel, tebrik ederim. ;)

O zaman neymiş;
Piyasada çıkan her habere inanmıyormuşuz. :D

Bildiğim Kadarıyla Şuanda Zaten Altın Çıkarma İzni Verilmiş Değil Sadece Arama İzni Verilmiş Durumda Bulunması Durumunda İlgili Bakanlığın İnsiyatifinde;Doğayı Kalt etmek..

Siyanürle Çıkartılacağı İçinde Kendi Elimizde Ülkemizdeki En Büyük Çevre (Doğa) Kirliliğini Yaratırız..

Sizede Saygı Duyuyorum Çevreye Dikkat Etmeniz Hususunda ..Ama Kesilen 3-5 Ağaç Bile Benim Düşünce Açımda Çok Önemli..Kaldı ki Altın Çıkarılmaya Başlanırsa 100 Lerce Ağaç Kesilecek Hava Kirlenecek Su'larda Sondajlardan Dolayı Kirlenme Başladı Bile Dere lerin Aktığı Denizde Bu Kirlilikten Nasibini Alıcak...İnsan Oğlunun Doğayı Sömürmesine Karşıyım...

bilgilendirme önemli .şimdi hava atmıyım ama ben 7 kez tv ye çıktım big green .satranç ve beyblade turnuvasından :D beyblade 2 , satranç 5 :D

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
Geri