Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Samet Arslan 86 yaşında. Kulübün kaçaklarından biri. Herkes onu finallerde sanıyordu fakat Alice'in harikalar diyarında Humpty Dumpty ile tur yaparken görüldü. :D

Scudo
Mesai başladı demek! Mesai saatlerinde; konuşmak, bağırmak, telefonla oynamak, sakız çiğnemek, sigara içmek, lavaboya gitmek, hatta nefes almak yasaktır! Yan firmada böyle bir yazı asılmıştı bir zamanlar... :D Altına bir not ekledim; mesai saatlerinde çalışmak yasaktır hadi bakalım. :D

@Ugur Basdag videolara ibre ekliyorum şuan exportta bakalım bitince ne olacak :D denemek içn farklı videoya farklı gpx girdileri koydum :D ormanda 40 ile sürmüş olacam :D

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
yaptım ama mph olarak olmuş km olanını ayarlamam lazım :D

@Ugur Basdag :D :D

hız.jpg

@Anonim hoşgelmişen :D hemen bişe sorucam bitanecik. videoda ibreyi nasıl kmh yaparım ^_^

@Ugur Basdag rapor alacam buraya yazamıyor diye o olacak :D

@gamzece neresi guzel hanım apla ya :D butun gun ıslandım zaten azıcık sıcak yatagımda dizi izlemişim onuda çok göruyon bana :D

@Anonim hoş gelmişin adminim :)

@chnkrmz dayoğlu adam bi ısınaydı ortama da sonra fırsatçılık yapaydın la ne zamandır yok unutmuştur :D bi kendine gelsin sonra iste ne istiyosan :D bak ben admin yemek ısmarla dedim mi demedim :D

Bütün gün buralardaydım. Çıkıyorum ben de. İyi geceler gececiler. :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geri