Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
hadi bakalım aynı model iki corratec li olduk şimdi gelin :D

@bedirhan1968. sadece bu başlık bu forumdan ayrıymış gibi. her türlü sohbet takılmaca konuşmaca herşey var aramızda :D buraya gelenlerde belli başlı bi kaç kişi var gece daha yoğun burası :D

@chnkrmz
Büyükçekmece belediye başkanlığı i. gençler dağ bisikleti yarışı (17.05.2015) nı kaçırdık bir daha olmasın lütfen :( lisans ben pazartesi cuma arası kesin çıkarcam :))

@bedirhan1968. nasıl nerede neler gerekli ayarlayalım müsait olursam beraber çıkartırıs

@chnkrmz
Gereken Belgeler:
a) Nüfus cüzdanı aslı veya noterden tasdikli örneği.
b) Kulüp lisansı için 3 adet, ferdi sporcular için 2 adet fotoğraf.
c) 18 yaşından küçükler için il veya ilçe müdürlükleri veya köylerde muhtarlıklarca tasdiklermiş veli izin belgesi
d) Sağlık Raporu. Bu rapor en yakın sağlık ocaklarından veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınabilir. (2006'da sağlık raporunun formatı değiştirilmiştir. Dokümanın yeni formatını (link)ulaşabilirisiniz.)
e) Kulüp adına lisans alacaklar için iki adet, ferdi lisans alacaklar için bir adet tescil fişi.
İl müdürlüğünce yukarıda belirtilen belgelerle birlikte müracaat edildikten sonra belirtilen zaman zarfında( aynı gün de verilebilir ) lisans işlemleri tamamlanır.
Lisanslar bir yıl geçerlidir. 01 Ocak ile 31 Aralık tarihlerinde geçerlidir.
Lisans Yenileme:
Yenileme işlemleri için her sene sağlık belgesi, 2 adet fotoğraf ve eski lisansının il müdürlüğüne verilmesi yeterlidir.
BU KADAR ZAHMETLİ BİR İŞ DEĞİL ABİ KORKMA BERKAY ANLATTI ÇOK KOLAY SEN 2 VESİKALIK 1 SAĞLIK RAPORU KAP GEL :) TEKRAR SORARIZ BERKAYA

tmm yapalım bi ara

Düstüm sakarya yollarina. Dolmus da dolmadan hareket etmiyor. Belirsiz sureligine bekliyorum. Her turlu belirsizlikten nefret ediyorum. :(

@gamzece belirsizliğin tillahı işte :D kaldın mı geçtin mi hiç belli değil :D 28ine kadar düzceyede beklerim 2 adım yer :D

@Ugur Basdag Yok ya sadece o diplomayi alip, fotokopilerini cekip Ucak yapmak icin gidiyorum. Tek amacim bu. Orjinaline kiyamam :)
@Alperen Haner finallerden sonra Ise devam. Hic boslugum Yok malesef :(

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece sakarya güzeldir gitmişken karasuya git yenimahalleye uğra orada nehir üstü kafede çay iç. kalkarken benim adımı söyle hesap almasınlar :D

• Beğen
@chnkrmz bu ne karasu sevdası arkadaş benim hatunda tutturdu karasuya gidelim gidelim ne var ki dayoğlu orda :D

@gamzece ne zaman yiyon atlayıp gelem bende :D

@Alperen Haner ben sakaryalıyım bilmiyon mu :D yenimahalle benim köy oluyo. gerçi artık köy diyemiyom baya gelişti ama sakarya nehri üstünde iskeleler yenimahalle nehri boyunca dolup taşmış durumda. küçükken orası ıssızdı şimdi insan kaynıyo :D yazın gece 4 lere kadar açık oluyolar haberiniz olsun. tatil için güzel yer :D
ohh köyümün reklamınıda yaptım :D

• Beğen
Geri