Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Alperen Haner sabredecen artık hem Merlinden alıyon hem çabuk gelmesini bekliyon, öyle olmaz :D

Scudo
@Ghost hacı ben yedek jant takımımı istiyorum çok mu :D bi spd ekleyemedim ama oraya ona acıyorum şimdi spd ile ayakkabı için ya tekrar bekliyecem yada burdan alıcam :(

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Ghost mudur ben performans a geciyorum gelirsen daha gitmediysen istanbula cik gel:D ordanda dechatlona gecerim

@Alperen Haner ben kapatıyom sen yazıyon kısmete bak.
Hacı bizimkilerin ulusta işi varmış onları götürdüm ya.istanbula da gitmedim yani

@Ghost ben bugun vurdum alışverişin dibine :D 2 forma (giro d'italia pembe :D - btwin 300 blue), 1 tayt (btwin flat 500), sele altı 2'li matara tutucu, 2 enerji jeli, 2 carnitine, 2de vitamin desteği aldım baya iyi oldu :D peder hafiften kızdı ama olsun değdi :D

• Beğen
Süper yapmışsın :harika:
Ama. Pembe olmamış :snzdglsn: Değiştir onu :D

@gamzece vay be bilinç altına işlemişim :D o zaman çal keke çal mı desek ne desek :D

@Ghost hacı adamlar o formayı giymek için canları çıkıyo bugünlerde :D ben aldım ha terledim mi metro sıkış tıkıştı terledim :D geleydin iyidi de neyse finallerden sonra bi tur yaparız senle mogana filan :D

@Alperen Haner hacı ben olaydım trene gerek kalmazdı açardık klimayı mis..

@Ghost hacı düzceden gelince ilk metroya bindiğimde ankarada olduğumu, yazın geldiğini hissettim :D güzellik skalası baya değişiyormuş :D o yüzden güzel bi sıcaktı :D

@Alperen Haner aynen bugün 23 dereceydi yaz geliyor inşallah

@Anonim abi nerdesin hep ekiyon bizi.:( Özledik seni
Benden sana gelsin:)

image.jpg

@Ghost port bagajın varsa sana kitlerim ama :D bende koyacak yer yok biliyon yol bisikleti malum :D

@Alperen Haner hacı Çantaya atak Macar salamı :D Çubuk Şiş alalım ateş Yakıp üstüne tutak olmaz mı :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim Allah kolaylık versin abi bizde alperenle götürüyoz işte

@Ghost bana her türlü uyar et olacaksa :D

@Anonim abi nettiniz siz ya bi gidiyonuz selamı sabahı kesiyonuz :( özelden mi yürüyelim illaha :D

• Beğen
@Anonim daha güzel çekecektim ama Yanımda birileri olunca çekiniyorum ya :) abi için rahat olsun kasabın kedisi ordan ayrılmıyor :D

Geri