Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Yarın Düğüne gitmezsem olabilir ya benim de alacaklarım var

@Alperen Haner araba var mı sen de:D

Scudo
Tamam ben de var zaten ;)
Yani varya herşey tamam ama sen yanlış zaman da geldin :snzdglsn:

@Alperen Haner yok ya öyle deme
Belki düğün iptal olur :D
Ya varya birde evlenecek kişi gelecen mi dedi ben de tabi tabi gelecem demiştim:koptum::koptum:

@Ghost benim akrabalardan birinin düğünüde hemen hemen aynı sahneye maruz kalmıştı. gelcem dedim bende ona ama tam evet demişler dans etmişler filan sonrasına yetişmiştim :D gittim mi sonuçta evet :D

@Alperen Haner hacı düğün Ankara'da olsa sorun yok senin gibi yaparım ama İstanbul da.
Şimdi ben de düşünüyom acaba gitmesem mi diye

@Ghost hacı sen ara düğünü pazartesiye alsınlar yol üstünde beni de düzceye bırakırsın :D gitmişkende @chnkrmz a uğra bize yemek sözü var hala :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Ghost yarın bi performans bisiklete uğrayacam yenimahalleye kaçta giderim bilmiyorum ama hava bugünkü gibi olursa yemez :D

@Alperen Haner aynen hava bugün kötü ben de Erdoğanlara gitmeyi düşünüyom boş bi günde

@Ghost erdoğanlar bu ara bana tuzlu geliyor :D kredi yeni yatmış olabilir eyvallah ama € üzerinden satmak nedir abi :( öğrenciyik biz :agla:

Huni varsa bende geliyorum :) Delidir ne yapsa yeridir :)

@Alperen Haner aynen öyle ben de € şeklinde fiyatlandırmayı sevmiyorum. Bi bakıyon alacağın ürün 100 lirayken 120 oluyor ama istediğim lastik orda mecbur yani

@Ghost ben verdim siparişimi de gelmedi hala nedense :( campagnolo scirocco+michelin pro 4 s.c aldım merlinden gelince göreceğiz :)

İnşallah diyekte ne olur ne olmaz :) belli ki baya bekliyon hacı :D

@Ghost temiz bi mavic buldum burada champy uyumlu degilmiş inat ettim sciroccoyu aldım filam 20 gündür kargolanıyo

Geri