Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner

Ayıp ediyosunuz nezaman derseniz :D

@acatlikan

Yamula tarafı sanırım? Ben ilk defa kayseride bukadar yeşil gördüm. Yav istanbuldan gelirken ankaraya girmeden 50km önce ben bunalıma giriyorum yeşilden sarıya geçiş :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@mehmet.ali abi ramazandan önce gelirim sanırım öyle olmazsa da ramazan bayramına müteakiben damlarım :)

Ooo ramazanın son 3 günü beni bulamazsınız buralarda 15 gün kafa izni. Ramazanda bulsanızda benden hayır gelmez :D

@acatlikan hacı finalleri bitirek bi sonuçta sende ağustosun ortasına kadar kayseridesin :D geniş geniş yeriz :D

@mehmet.ali abi ramazanda gelirim normalde ama şimdi biri oruçlu biri oruçsuz olmaz :) ne kadar farklı da olsak saygı tüm dinlerde şart :)

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@acatlikan ben hiç yemedim develide valla :D yalnız eski sanayide bi fırın var oranın kıymalısını hiç biyerde yapamıyolar :)

@mehmet.ali abi onu develide yemedikçe yenildi diyemeyiz :D ha erciyasa çıkar o garip isimli (ananın yeri) yerde mantı da yiyebiliriz :D

@Alperen Haner

Farklı derken başkan :D yav ben hiç aramam, alışkınım oruçken yanımda yenilmesine içilmesine. Bendeki sıkıntı oruçken beyin uyuşmasına mütekip sinir stres :D

@acatlikan Valla eski sanayi 4.caddenin bi ara sokağında altta kasap var. Hatta eti kasaptan alıyosun alırkende kollardan yağ akacak şekilde diyosun :D

@mehmet.ali abi farklı dinlerdeyiz :) olsun biri yer biri bakar muhabbeti filan olur ha ama iftara gidilir :D onu yapalım derseniz gelirim :D

@Alperen Haner ananın yeri kapandı sanırım hatta ben erciyeste yerleri bile olduğunu bilmiyodum :D

@mehmet.ali Kasap fırın ilişkisini ben burada öğrendim. bizim oralarda yok böyle şeyler:D. Tarif tamamdır abi:D Sora sora bulurum ben:D

@mehmet.ali abi ora kapanır mı ya turistlerin mekanıydı :D artık karga tulumba "aman abi sakin abi tamamdır abi" diye diye gideriz :D dert mi :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Alperen Haner, Devam et bitecek. :)

Neyse. Ben kaçacağım. Sabahın köründe kalkıp traş olmam gerek mesai öncesi. Hadi iyi geceler, Gececiler !
Kalın selametle.

@Alperen Haner arkadaşımız abisinin tırı var Mercedes Benz :D araç içine kurmuş bunu :D hahahha

Hadi şimdi çık bu işin içinden çıkabilirsen :koptum::koptum::koptum:

Geri