Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim konu takip edemiyom ya canım sıkılıyo. ne zaman kalkacak bu yasah :D

Scudo
@Anonim abi bu konuda ben hiç siyaset konuşulduğunu görmedim hergün defalarca girmeme rağmen kaçırmışım

@BF Okuru @chnkrmz @Ghost @Anonim

iki dakka mola verdim uykuya bi ateş alıp kaçıcam :D

@Ghost pc ye geç hacı sen mobilden yazıyosun vallaha ben yoruluyorum :D

@chnkrmz napıyoz benim downhill işini filan :D

@BF Okuru abi 2 gündür erkenciyim kalkıp kahvaltı tur sonra evde dinlen yine tur :D hayat bana güzel :D:p

@Anonim böyle devam edersek isyan tetiklerim :D kaddafi gibi deviririm herkesi :D :p

haydi iyi geceler tekrardan :)

biraz klasik yapalım @BF Okuru abinin gençlik zamanlarına dönelim :D :D

@chnkrmz @Ghost yok serbest kürsü kategorisinde siyasi konular var. Onlar biraz arka sayfalara gitsin, geri açacağım. Bazı üyeler bizi dinlemiyor maalesef. Kurallarda siyaset uygun değil denilmesine rağmen konu açılıyor veya gündem konusu siyasete dönüyor. Biz de kendi haline bıraktık :)

@Alperen Haner nasılsın? Sen ne yapıyorsun bu aralar yav nerelerdesin :D sınavlar falan ne oldu?

@Anonim ölüyorum abi 2 günde 150 km yaptım yorgunluktan dayanamıyorum :D düzceye attım kendimi sınavlarıda takip etmiyorum ankaraya dönünce iyi mi kötü mü anlarım babamın yüzünden :D

haydi cümleten kolay gelsin iyi geceler tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Anonim şimdi anladım:harika: benim jeton bazen paraşütle düşüyorda

@Alperen Haner bak ne güzel hayatın düzene girmiş :p hahaha, ama ben sana diyorum hayat sana güzel diye :D benim gençliğimle hiç alâkası yok ki :D İyi geceler.

Selamlar iyi geceler herkese. Gittiniz mi :)

Geldim sonunda işe bisikletimle. Erken çıkayım ne olur ne olmaz demiştim, Tam 1 saat erken gelmişim. Oturdum bir cafede sıcak sütümü de içtim. Artık güne hazırım. :D

Günaydın millet:)

@gamzece dur ben simdi derse bi bisikletle giderim donuste rampada ucariz :D

@gamzece okul yolumu azap yolumu sen karar ver 9km ort hiz :(

Dosyalar

• 20150420_093935.jpg
    20150420_093935.jpg
    73,6 KB · Okunma: 13
@Alperen Haner

O değilde Andre Greipel'e rakip olabilirsin :p O ne yolmuş öyle :D

@BF Okuru abi ben o zaman mesafe çalışayım da hayır sever adminimiz elimden tutup bi yarış koşturur bir ara :D olmaz mı @Anonim adminim:D

Geri