Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Hepinize merhaba. Akşam olmadı aman gece daha olmadı ki... Yazayım :D

Serbest kürsünde siyasi konular var bu yüzden konu çıkmaz şimdilik kaldırdım. 1-2 gün sonra tekrar açarım.

Hataya gelince, tarayıcı önbelleği temizleyin düzelecektir :)

Scudo
@Anonim abi gecesi gündüzü mü kaldı başlığın :D hem ne siyasisi ne kürsüsü bu... ben o kürsüde ne siyaset yaparım akılları alırım sen aç geri :D

valla şimdi evi temizlemem bitti pc ye geçtim ileti yeni geldi :D zamanlamam harika :D

İyi geceler millet:)

@chnkrmz Tavsiyene uydum, sıvılı iç lastik taktırdım. Yarın işe gitmeyi düşünüyorum artık. :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece hayırlı olsun inşallah derin yarık ile karşılaşmazsın :D

@gamzece hayırlı olsun :) ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın :D

@chnkrmz hacı banada bi iç dış lastik bulsana patlamayacak :D 700x23 ölçüde bugün 2 kere patladı ön teker 105 psi basınç var lastiklerde

@Alperen Haner sana sabah öğle aç karnına sıvılı lastik yazıyorum. bunu almayı ihmal etma :D

• Beğen
@Alperen Haner İyiyim sen nasılsın? Hafta sonları hafta içinden daha yoğun oluyor bende. Hafta içi başlasada dinlensem :p

• Beğen
@chnkrmz müdür valla bi lastik farz oldu bana sıvı dolgu filan yada ekstra zırhlı :D

@gamzece tövbe de yaa :D dersim var pazartesi :( başlamasın istiyorum :D

Selamlar herkese :) Bu gece biraz yoğunum beni pas geçin. Fırsat bulursam geleceğim.

@gamzece yol pisikletinde ne güzel durur ama onlar :D harbi ya neyse ben müziğimi dinlet unutmaya çalışırım :D

@gamzece daha böyle oyun havaları tarzında gideydik iyi de haklısın haydarsız olmaz :)

@Alperen Haner @gamzece
en güzelide arazide giderken yol yokuş yukarı gibi geliyo ama bisiklet hızlanıyo orada beyinin allak bullak oluyo ama acaip haz alıyorsun. :D
belgradda başıma geldi diyorum ki bu bisiklet yokuş yukarı nasıl hızlanıyo. :D :D

• Beğen
@Anonim @BF Okuru @chnkrmz ve diğer hocamlar sipariş gececeğim parça parça ama son bir yorum alayım dedim. konu kirliliği olmasın. liste nasıldır

campy xenon set 10lu var bende, zincir 10lu campy
jantı uydurabilir miyim kaseti ona mı takabilir miyim diye düşünüyorum
lastiği çok aradım taradım en iyi conti 4 season geldi bana
spd zaten standart 540 :D
ayakkabı da standart rt33

liste fotosu

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    70,7 KB · Okunma: 9
yok konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim maselef. ama güzel gibi duruyolar :D

• Beğen
Geri