Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Ugur Basdag Öğrenciyim henüz. Bu dönem sonu mezun olabilirsem Peyzaj mimarı olacak mesleğim :)

@Ugur Basdag İyi geceler.

Sevgili gececiler, ben sabah Trabzon'a gideceğim. Yaklaşık 1 hafta buralarda olamam muhtemelen. Dönüşte görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Gunaydin bf cemaati :) geceyi sabaha bağladık hayırlısı olsun :D bide gunduzculer klübü mü açsak:D

@Alperen Haner Günaydın :D Gece- gündüz karma olsa :D

Yalnız dün erken yatayım, sabah erken kalkar 1 saat daha uyurum olayını gerçekleştirdim. Erken yatıp işe geç kaldım.

• Beğen
@gamzece bende cocukları okula götürüp kahvaltı yaptım ama baya uzun sürdü :( hep trafiğin sucu

@gamzece bünyenin alıştığının dışına çıkarsan oda karşı çıkar :D
ben bi ara gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyordum ama uykusuzluk çekmiyordum. bi ara erken yatayım da fazla uyuyayım artık dedim 11 de yattım sabah 9 da kalktım :D
@Alperen Haner de hala dükkana gelecek de biz görecez bakalım bekliyoz :D

• Beğen
1 hafta once 60'lardaydi konu sayfasi, simdi 109. Vallahi okuyamadim kusura bakmayin, ama kac gece uyanik kalip sizi takip ettim :) ders calisma devri bir sureligine kapanmistir:)

Herkese ' simdiden ' iyi geceler diliyorum, bu gece ayakta kalirsam ki biyolojik saatim o yonde cevap veriyor, kesinlikle sizi rahatsiz edecegim! :)

Geri